Volopich okukoval prsa - Verešovou to rozčílilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Volopich okukoval prsa - Verešovou to rozčílilo!

Nahotinky rozhodně nenechaly v klidu Daniela Volopicha.
Nahotinky rozhodně nenechaly v klidu Daniela Volopicha.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Andrea Verešová (28) se poprvé po porodu syna Daniela Tobiáše objevila ve společnosti! Její manžel Daniel Volopich (42) však bohužel visel očima na úplně jiných kráskách. Rozčílená Verešová proto manžela odtáhla na parket a celý večer ho nepustila na krok!

Andrea Verešová (28) se poprvé po porodu syna Daniela Tobiáše objevila ve společnosti! Její manžel Daniel Volopich (42) však bohužel visel očima na úplně jiných kráskách. Rozčílená Verešová proto manžela odtáhla na parket a celý večer ho nepustila na krok!

„Jdeme tančit, zlatko,“ zavelela modelka, aby svého muže dostala co nejdál od nahých hostesek v hotelu Ambassador, kde slavil šedesáté narozeniny majitel hotelu Vlastimil Dvořák. Oslava měla jasná pravidla – všichni musí být ve zlatém. Sám hostitel se na parketu zjevil ve zlatém plášti s korunou na hlavě a v ruce třímal žezlo.

Barokní, zlatem vyšívaný plášť nechyběl ani Michalu Davidovi, který jubilanta překvapil písní, a dokonce si s ním jednu i zazpíval.

Večírek pro 600 hostů, kde se stoly prohýbaly pod delikatesami si nenechal ujít ani Karel Gott, právník Tomáš Sokol, Rola Brzobohatá, Agáta Hanychová či Libor Bouček.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.