Podhůrský poprvé na vodních lyžích: Neoprén si oblékl obráceně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Podhůrský poprvé na vodních lyžích: Neoprén si oblékl obráceně!

Zdeněk Podhůrský
Zdeněk Podhůrský (: Alexandr MALACHOVSKÝ)

Hraje tenis, jezdí na motorce, rád se sveze na koni. Zdeněk Podhůrský (45) je sportovně založený muž a miluje adrenalin. „V noci mě napadlo, že by bylo fajn zajezdit si na vodních lyžích,“ svěřil se nedělníku Aha! Podhůrský.

Jak řekl, tak také udělal.

Druhý den se společně s naším fotorepotérem vypravil na Vranskou přehradu, kde se v TJ Tatran Skochovice učí i jízdu na vodních lyžích. Zdeněk nás dostal hned na začátku. „Vodní lyže jsem ještě nikdy nezkoušel,“ vypadlo z něj.

Svá slova potvrdil i tím, že si neoprén oblékl obráceně. Do parády si ho proto vzal instruktor. Názorně mu předvedl, jak se správně postavit, jak udržet rovnováhu a jak se chovat při pádu do vody.

Zdeněk si připnul lyže a show mohla začít. Byl přivázán k osmnáct metrů dlouhému lanu za zádí motorového člunu. V prvním okamžiku se Zdeněk nemohl odlepit od Vltavy, pak se mu ale povedlo postavit se na nohy. Motorový člun se pořádně rozjel a Zdeněk brázdil vody Vltavy s bravurním klidem. Zvládl dokonce i přeskočit vlny za člunem. Při každém skoku se jen smál na celé kolo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.