Tereza Kerndlová: Dala se k letectvu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Kerndlová: Dala se k letectvu!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Zpěvačka Tereza Kerndlová (22) se stala vojandou z druhé světové války a ve videoklipu se bude prohánět v historických bombardérech! Přihodilo se to v Terezině novém klipu k písni Holka jako já!


Přelety letadel nad Terezinou hlavou totiž kompletně vznikají v počítači, výpravné jsou i původní, do detailu propracované kostýmy. Atmosféru dodala i autentická místa natáčení na letišti v pražských Kbelích či ve Vojenském leteckém muzeu.

Tereza v poslední době sklízí úspěchy zejména s hitem Anděl, který minulý týden zazpívala i na předávání stejnojmenných hudebních cen. „Kritici ji nařkli, že to bylo na playback, ale nás může jen těšit fakt, jak moc se mýlili. Zpívala naživo! Toto nedorozumění zřejmě vzniklo z toho, že zpívala perfektně a bez chybičky, na což kritici asi nejsou od jiných zpěváků zvyklí,“ říká Terezin přítel a manažer René Majer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.