Iveta Bartošová: Strach ze znásilnění! Kvůli manželovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová: Strach ze znásilnění! Kvůli manželovi!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Petr Novotný, Josef Mašek, ara)

PRAHA – Iveta Bartošová (42) se znovu ocitá na pokraji totálního psychického zhroucení! Jen co se na Slovensku zapojila do příprav na taneční show Let’s Dance 3, jako bumerang se jí začaly vracet.


PRAHA – Iveta Bartošová (42) se znovu ocitá na pokraji totálního psychického zhroucení! Jen co se na Slovensku zapojila do příprav na taneční show Let’s Dance 3, jako bumerang se jí začaly vracet vzpomínky na nejhorší okamžiky jejího života. Na teror plný strachu o holý život a z opakovaného znásilňování!

A pojítkem mezi docela nevinným tancem a rokem 1994, kdy ke krutým událostem došlo, je docela nevinná fólie. Zatímco teď si jí Iveta na přímý pokyn manžela Jiřího Pomejeho (44) obaluje bříško kvůli rychlejšímu shazování kil, tehdy ji do celofánu podle jejích pozdějších policejních výpovědí balil Roman Tříska. A to jenom proto, aby ji prý mimozemšťané nezasáhli laserovými paprsky.

Kliknutím zvětšeteKromě toho ji měl opakovaně zneužívat, což, pokud se to opravdu stalo, nemůže labilní zpěvačka ze své mysli nikdy vytěsnit. Není tedy divu, že dnes na události staré patnáct let myslí znovu se stejnou intenzitou, jako by k nim došlo včera. „Pan Tříska využil mé celkové i tělesné poblouzněnosti a vykonával na mně opakovaně pohlavní styk,“ vzpomínala později Bartošová.

Je otázkou, zda podobnost tanečních zkoušek s tehdejším údajným psychoterorem nebude mít přímý vliv na Ivetin výkon v soutěži a zda ji to nakonec nepoznamená natolik, že by se musela poroučet už v prvním kole…

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.