Britney Spears - Sex na pánském WC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Britney Spears - Sex na pánském WC!

Britney Spears jako policistka na koncertě. Jen aby si pro ni brzy nepřišly skutečné uniformy…
Britney Spears jako policistka na koncertě. Jen aby si pro ni brzy nepřišly skutečné uniformy… (Profimedia.cz, ara)

NEW YORK - A zase ta Britney Spears (27)! Její otec Jamie, který má dle nařízení soudu nad dceruškou opatrovnictví, na ni právem zuří! Důrazně jí zakázal během jejího turné Circus jakýkoliv kontakt s muži včetně bývalého pítele Adnana Ghaliba (36), Britney na otce ale kašle…

A zase ta Britney Spears (27)! Její otec Jamie, který má dle nařízení soudu nad dceruškou opatrovnictví, na ni právem zuří! Důrazně jí zakázal během jejího turné Circus jakýkoliv kontakt s muži včetně bývalého pítele Adnana Ghaliba (36), Britney na otce ale kašle…

Na párty po koncertu se zavřela na několik minut na pánském WC s jedním ze svých tanečníků. Ještě předtím si oba vyměňovali žhavé polibky. Britney navíc píše zoufalé textovky exmilenci Ghalibovi, který se podle nařízení soudu má od zpěvačky zdržovat co nejdále. „Cítím se tak opuštěná. Nemůžu randit s mužem, kterého si vyberu. Jsem v pasti,“ píše v jedné z mnoha esemesek. Ghalib jí ale nemůže odpovídat, riskoval by totiž vězení.

Vrásky na čele Jamiemu Spears, který spravuje též Britneyiny finance, dělají i její účty za právníky. Podle deníku Los Angeles Times navštívila Britney za uplynulých 11 měsíců 17 právnických kanceláří a za soudní výlohy dala téměř 48 milionů Kč. Rozvod s exmanželem Kevinem Federlinem ji stál 10 milionů Kč, za jízdu bez řidičáku musela vysolit dalších 500 000 Kč.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.