Iveta Bartošová: Má zase problém! Musela k psychologovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Iveta Bartošová: Má zase problém! Musela k psychologovi

Psychologové a psychiatři právě rozhodují o dalším Arturově osudu
Psychologové a psychiatři právě rozhodují o dalším Arturově osudu (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Princezna české pop-music Iveta Bartošová (42) se v úterý nedaleko Prahy smažila pod palbou otázek soudního psychologa! Podle našich důvěryhodných informací si totiž její psychologický posudek vyžádala justice.


Tajný výslech u psychologa!

PRAHA – Princezna české pop-music Iveta Bartošová (42) se v úterý nedaleko Prahy smažila pod palbou otázek soudního psychologa! Podle našich důvěryhodných informací si totiž její psychologický posudek vyžádala justice kvůli probíhajícímu procesu, který má definitivně určit, kdo dostane do péče syna Artura (12), jehož má s exmilencem Ladislavem Štaidlem (63).

To muselo ale být »posloucháníčko«! Iveta, jež nesnáší negativní otázky a s chutí odpovídá jen na nevinné dotazy typu »proč vypadáte tak báječně a kde berete tolik energie?«, jistě chvíle pod náporem zkušeného znalce lidské duše nezařadí mezi své nejmilejší životní zkušenosti. Vždyť Bartošovou snad rozruší i přelet mouchy kolem její hlavy, natož pak drsné, dobře cílené otázky na její soukromí, výchovu syna, alkoholickou minulost a sebevražedné pokusy.

Úterní sezení zdaleka nepatří mezi Ivetiny první zkušenosti s odborníky na lidskou psychiku. Již kvůli soudu strávila na jednom ze sezení přes devět hodin a podle jejích blízkých pak byla několik dní totálně psychicky na dně. Podobného slyšení se zúčastnili i Artur s otčímem Jiřím Pomejem, a to opakovaně. A rozhodně nešlo o krátká kamarádská poklábosení!

Soud kromě duševního stavu všech zúčastněných zjišťuje, kdo z trojice Bartošová, Pomeje a Štaidl je pro malého Artíka největší hrozbou, a do znaleckých posudků se nutně musí promítnout i otázka, zda se zpěvačka se svým manželem nesnaží syna poštvat proti vlastnímu otci.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteZatímco Iveta podobné chování odmítá a naopak viní z nezájmu o syna Štaidla, přátelé obou znesvářených rodičů po příslibu naprosté anonymity dávají za pravdu spíš odstrkovanému tátovi.

Po ostudě s odhalenými ňadry, za které jí sociální dohled nad Arturem určitě nepoděkuje, kvůli její zodpovědnosti za stále větší synovu nadváhu a po dalších skandálech tak má Iveta vykročeno k totální soudní prohře a ztrátě milovaného Artura!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.