LUCIE BÍLÁ: Strašná zpráva lékařů - Nemoc se horší! Nevíme, jak ti pomoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

LUCIE BÍLÁ: Strašná zpráva lékařů - Nemoc se horší! Nevíme, jak ti pomoci!

LUCIE BÍLÁ
LUCIE BÍLÁ (Dalibor Puchta)

PRAHA – Zdravotní stav zpěvačky Lucie Bílé (42) se stále zhoršuje! Jedenáctinásobnou Českou slavici už skoro měsíc trápí záhadná nemoc, s níž si lékaři nevědí rady. Vypadalo to jako obyčejná viróza, jenže antibiotika vůbec nezabrala. A Lucii, která už tři neděle nemůže vůbec zpívat , je pořád hůř. „Včera jsem proto dostala ještě silnější prášky,“ zoufá si zdrcená Lucie Bílá.

Zdravotní stav zpěvačky Lucie Bílé (42) se stále zhoršuje! Jedenáctinásobnou Českou slavici už skoro měsíc trápí záhadná nemoc, s níž si lékaři nevědí rady. Vypadalo to jako obyčejná viróza, jenže antibiotika vůbec nezabrala. A Lucii, která už tři neděle nemůže vůbec zpívat , je pořád hůř. „Včera jsem proto dostala ještě silnější prášky,“ zoufá si zdrcená Lucie Bílá.

„Jsem celé dny doma. Zrovna jsem si zapálila v krbu. Aspoň na chvilku mi tak bude fajn,“ svěřila se včera deníku Aha! Bílá, kterou potkalo to, co děsí každého zpěváka. Přišla o svůj hlas. Jejímu zdraví navíc nepřidalo ani nedělní moderování galavečera k 20. výročí Miss ČR (ze záznamu ho bude vysílat Česká televize 11. dubna) po boku Karla Gotta (69). I když sama zpěvačka na to má jiný názor. „Bylo to těžké, ale akční práce mě strašně baví. Uklidňuje mě to od toho chaosu kolem mě,“ svěřila se Lucie, zároveň ale připustila, že během moderování zažívala hotová muka. „Trpím jako zvíře. Takhle špatně mi ještě nebylo,“ přiznala v neděli večer po skvělém výkonu, který i přes svou nemoc podala.

Právě tahle její posedlost prací je ale možná důvod, proč se ne a ne uzdravit. Do muzikálu Carmen šla s tím, že nepotřebuje alternaci. Teď je už ale tři týdny vděčná za kolegyni Dashu, která ji musela v představení okamžitě nahradit. Lucie Bílá se přitom několikrát nechala slyšet, že zpívání je pro ni jako vzduch a že bez něj nedokáže žít.

Teď ale doplácí na své předchozí vražedné pracovní tempo. Práce se pro ni možná stala únikem z reality všech problémů, které se na ni nakupily. Rozvod. Ortel lékařů, že po někdejší léčbě radioaktivním jódem už nikdy nebude mít další vysněné miminko. A stále přetrvávající onemocnění štítné žlázy, se kterým už léta bojuje. Oči jí kvůli němu stále víc vylézají z důlků, víčka natékají. Denně musí polykat hrst prášků. Jediná cesta, jak zhoršenému vidění, otokům očí a dalším zdravotním problémům udělat definitivní přítrž, je operace. Tu ale Lucie Bílá rezolutně odmítá! Operace by totiž ohrozila její hlasivky. „Štítná žláza je vedle hlasivek tak blízko, že není jediný doktor, který by si u mě na takovou operaci troufl,“ svěřila se deníku Aha! před časem. To ještě netušila, že hlas jí nakonec sebere zpočátku naprosto banální viróza...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.