Těhotná Basiková: Zvrtla si kotník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Basiková: Zvrtla si kotník!

Bára Basiková kvůli zvrtnutému kotníku celý večer jen seděla po boku svého manžela Petra Poláka.
Bára Basiková kvůli zvrtnutému kotníku celý večer jen seděla po boku svého manžela Petra Poláka. (Aha! – Matin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Zpěvačka Bára Basiková (46) má sice co nevidět rodit, přesto si nenechala utéct jarní ples u příležitosti oslav patnáctiletého výročí luxusní restaurace Pálffy Palác. Téměř celý večer ale nakonec proseděla po boku svého manžela Petra Poláka (30) a tvář se jí občas zkřivila bolestí. Má totiž zvrtnutý kotník.

„Můžu stát jen na jedné noze a to jsme na ní dva – tanec nepřipadá v úvahu,“ vysvětlila. Z čeho má ale kotník zvrtnutý, neprozradila. Odbyla to slovy, že „to se prostě někdy stává“. Ale podle toho, jaký problém jí dělalo dokulhat ke švédskému stolu s pohoštěním, bylo jasné, že trpěla jako zvíře.

Na slavnostní ples dorazila i zpěvačka Dara Rolins (36), která potvrdila, že krize s partnerem Matějem Homolou (35) je ta tam, a dokonce mluvila o tom, že společně pořídí téměř roční Lauře sourozence!

o dítěti touží i moderátorka večera Zuzana Belohorcová (32). „Otěhotnět není ale tak jednoduché, jak se zdá, antikoncepci jsem vysadila už před půl rokem a stále nic. Ale myslím, že čím víc se budu stresovat, tím to bude horší, takže raději nechávám věcem volný průběh,“ řekla půvabná moderátorka a modelka.

To modelka a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (19) se zatím do manželství nehrne a dává raději přednost cestování. Se svým přítelem Jeanem (35) teď vyrazí na měsíc do tureckého Istanbulu.

Zatímco Kateřina ale poletí letadlem, Jean pojede autem. Důvod? Tak trošku bláznivý. Kateřina se totiž tak zamilovala do Jeanova auta, že se odmítá vozit v Istanbulu ve vypůjčeném autě, a proto jí tam musí Jean oblíbené auto dovést.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

22.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.