Juraj Herz (74): Utekla mu s padesátiletým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Juraj Herz (74): Utekla mu s padesátiletým!

PRAHA – Taková to byla láska! Režisér Juraj Herz (74) v osmdesátých letech opustil svoji ženu Evu i milenku Kateřinu, aby se odevzdal herečce Tereze Pokorné (48). Jenže ta mu po 23 letech soužití utíká za mladším, teprve padesátiletým, mužem!

Taková to byla láska! Režisér Juraj Herz (74) v osmdesátých letech opustil svoji ženu Evu i milenku Kateřinu, aby se odevzdal herečce Tereze Pokorné (48). Jenže ta mu po 23 letech soužití utíká za mladším, teprve padesátiletým, mužem!

Jejím milencem je podle Šťastného Jima pedesátiletý fotograf Karel Zakar, který bydlí na pražském Žižkově, jen pár metrů opodál. A nejenom že ti dva mají poměr, už spolu prý dokonce i bydlí. Herečka Pokorná byla viděna, jak si k Zakarovi přes den přenáší věci...

Tato situace Herce údajně totálně rozložila, je psychicky na dně. Tereza, kterou si vzal v roce 1986, stála při něm v těžkých chvílích, jichž mu osud uštědřil nemálo. Dva roky před listopadovou revolucí spolu emigrovali do západního Německa, kde se jim narodila dcera Annellie (20). Jenže Pokorná nedbá ničeho a stojí si za svým milencem, i když navenek se tváří, že je všechno v nejlepším pořádku.

Nedávno byli manželé viděni na udílení cen Český lev bok po boku. „Manželka je pořád se mnou,” řekl tam deníku Aha! Herz. Hraje to snad Tereza Pokorná na obě strany?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.