Leoš Mareš a Monika: To dítě není Leošovo?!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš a Monika: To dítě není Leošovo?!?

PRAHA – Poznali se před deseti lety v rádiu. Vzali se loni na zámku Jemniště, mají spolu tříletého syna Jakuba. Leoš Mareš (32) a Monika (33) teď čekají další dítě.... Do jakého zmatku se ale narodí?

Poznali se před deseti lety v rádiu. Vzali se loni na zámku Jemniště, mají spolu tříletého syna Jakuba. Leoš Mareš (32) a Monika (33) teď čekají další dítě.... Do jakého zmatku se ale narodí?

Leoši, ty rošťáku!

Loni na podzim se Leoš probudil v neznámém bytě neznámé blondýnky. Tvrdil, že si nic nepamatuje a že mu musel dát někdo něco do pití. Ona blondýnka si nafotila, jak Marešovi vykonává orální sex, a chtěla od něj peníze. Mareš, známý škudlín, jí nedal ani halíř a ziskuchtivá blondýna se dohodla s deníkem Blesk, který zaplatit neváhal. „Za Leošem stojím, znám ho,“ řekla tehdy Monika prostřednictvím TV Nova, která okamžitě odvysílala Leošovu verzi, že si nic nepamatuje a že stal obětí.

Co se šušká:
1. Mareš se s onou blondýnou scházel, jenže když se oženil s Monikou, odsunul ji definitivně na druhé místo, a proto se mu blondýnka pomstila.
2. S prostitutkou Mareš šel úmyslně. Nova totiž potřebovala vzkřísit skomírající sledovanost X Factoru, který Leoš v té době uváděl. Vyfasoval za to šílený balík peněz.

Lucčiny polohy

Loni se provalila jeho aféra s jistou Lucií Petriškovou (20), finalistkou Miss ČR 2007. Spekulace, ale jakoby »nechtíc«, potvrdila sama Petrišková až letos v lednu, tedy rok po tom, co mezi ní a Marešem skončil. „On mi za to nic neplatil,“ řekla telefonicky redaktorovi jednoho časopisu, když se jí zeptal, jestli s Marešem spala za peníze. V překladu tedy: »Za peníze ne, ale jinak jo«. A už to jelo. Petrišková běhala po večírcích a ochotně vyprávěla, jaké polohy s Marešem praktikovala zprvu po hotelích a pak v bytě na pražské Kampě. Moderátor se k Petriškové nikdy nevyjádřil. Zato jeho žena Monika neváhala a pro deník Aha! řekla: „Je to prostě zhrzená holčička, která se mstí, že ji Mareš odmítl. Asi má pocit, že je někdo. Celá ta kauza je ubohá a trapná.“

Co se šušká:
Mareš se k Petriškové nevyjadřoval ne proto, že by lhala, ale naopak proto, že mluvila pravdu. Kdyby totiž prohlásil, že modelka bezostyšně lže, aby se proslavila, mohla by se urazit a vytasit tak další pikantnosti nebo i důkazy, jako třeba na jaké části zadku má Mareš znaménko, nebo dokonce fotku.

Juchání v Dubaji

Teď si Leoš pořídil dvacetiletou fešnou brunetu Gábinu Dvořáčkovou z Třešovic na Strakonicku. O důkazy není nouze, média už vyštrachala několik fotografií, zachycujících je společně. Deník Aha! je načapal, jak spolu odcházejí z baru po tom, co Mareš odmoderoval předání cen Anno. Jejich poměr potvrzuje dokonce i expřítel mladičké Gabriely Jan Beneš. V současné době je Mareš v Dubaji, údajně i s novou milenkou. Leošova žena stále věří tomu, že tam odjel s dvěma kamarády, ve skutečnosti její pochyby zřejmě nabírají na síle. Situace kolem nové milenky ale vygradovala už v polovině února, kdy se Leošův kolega z rádia Patrik Hezucký objevil na veřejnosti se zmodralým obličejem.

Co se šušká:
Mareš se chce s Monikou rozvést kvůli nové milence (Gabriele Dvořákové), což se doneslo Hezuckému, který se kvůli tomu s Marešem porval v Cafe Lamborghini u Staroměstského náměstí v Praze. Hezucký se zastával Moniky.

Moniko, ty rošťando!

„Ono s dvěma dětmi se dost těžko shání nějaké zaměstnání. Ale věřím, že bych se uživila. Já před mateřskou vždycky pracovala,“ fandí si Monika Marešová (33), dříve Poslušná, která zatím v každé situaci stojí po boku svého manžela, jemuž pod srdcem už sedmý měsíc nosí druhé dítě. Jenže! Je vůbec jeho?

Co se šušká:
1. Dítě, které čeká, není Leoše. Monika má milence.
2. Je s Marešem jenom proto, že si žije na vysoké noze.

18.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.