Chantal Poullain - Pořád řídí jako vrah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chantal Poullain - Pořád řídí jako vrah!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Exmanželka komika Bolka Polívky (59) Chantal Poullain (52) zase hazarduje se životem svým i mnoha dalších lidí!

Přizabila autem dva lidi a...

I když má za sebou těžkou autonehodu, při které před šesti lety vážně zranila dva mladé lidi, stále si troufá při řízení telefonovat a ohrožovat ostatní zodpovědné řidiče!

K události došlo v PrazeNebušicích před nákupním centrem. Při příjezdu k němu zaparkovala herečka na zákazu zastavení, až později na upozornění kolemjdoucích přeparkovala. Po nákupu nasedla zpět do auta, nastartovala a vesele při tom klábosila do telefonu.

Za telefonování během jízdy bez použití sluchátka (handsfree) je možné řidiče postihnout ztrátou tří bodů a tisícikorunovou pokutou. V případě Chantal je to o to horší, že před pár lety svým nezodpovědným řízením málem zničila životy mladé dvojici…„Když způsobíte nehodu a ublížíte dvěma lidem, taková chyba se neodpouští a člověk to především nemůže odpustit sám sobě,“ řekla v jednom článku Chantal Poullain.

Sama sobě však zřejmě už dávno odpustila, když jezdí opět bezohledně s telefonem »přibitým« k uchu. Do doby, než zase někoho přizabije?

Poullain nedala v červenci roku 2003 na olomouckém kruhovém objezdu přednost v jízdě a se svým vozem Ford Galaxy srazila dva mladé lidi, kteří skončili v nemocnici. Žena měla poraněná játra i žebra a mladík pánev.

Herečka se vymlouvala na to, že jí selhaly brzdy, objevila se ale i spekulace, že policie nalezla v autě vycházkovou hůl, která obsahovala tajnou schránku s bílým práškem. Údajně mělo jít o kokain. Soud ji nakonec potrestal jen šestnáctiměsíční podmínkou a zákazem řízení vozidel na dva roky. Oba zranění získali finanční odškodnění.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.