Artur Štaidl (12) - Máma mu ničí dětství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Artur Štaidl (12) - Máma mu ničí dětství!

Artur není z máminy ani z vlastní publicity vůbec nadšený. Ivetě je to ale očividně jedno.
Artur není z máminy ani z vlastní publicity vůbec nadšený. Ivetě je to ale očividně jedno. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kvůli reklamě a penězům zlikviduje syna! Tak rozzlobené je nyní okolí Ivety Bartošové (42), matky dvanáctiletého Artura.

Ivetina prsa už nikdy nechce vidět
Celé škole je pro smích!
Zakročí jeho táta?

Jako by nestačilo, že ji coby desetiletý klouček musel vídat opilou a válející se po zemi, dnes se mu zase celá škola směje kvůli matčiným prsům, která ukázala v novinách, aby vydělala víc peněz. Zasáhne rozzuřený Arturův táta Ladislav Štaidl (63)?

„Ten hnůj, co teď chudáček Artík musí mít v duši, bych nikomu nepřál. A to si snad ještě nepřečetl, jak si na něj kdesi v novinách manžel Bartošové Jiří Pomeje postěžoval, že ho s mámou Artur ani na chvíli nenechal na pokoji. Že pořád otravoval, když chtěli pracovat na miminku. To by ho strašně ranilo,“ říká blízký kamarád rodiny Ivety Bartošové.

Ta se nedávno nechala zvěčnit nahoře bez, a i když se po celonárodní ostudě snaží mírnit skandál prohlášením, že se jen opalovala a kdosi ji při tom nenápadně nafotil, je více než jasné, že chtěla jen přiživit svou skomírající slávu. Na úkor syna! „Od Ivety to byl sebevražedný čin. Tolik tím synovi ublížila, že jí to musí soud sečíst a vyvodit z toho důsledky. Bartošová je možná tak naivní, že si vůbec neuvědomuje, jakou bolest Arturovi způsobila a jaký posměch ho teď ve škole čeká. V tom případě by ale dítě neměla mít vůbec u sebe. Snad soud rozhodne v Arturův prospěch a předá ho otci, který je přísný, ale myslí to s ním dobře,“ dodává zase zdroj z okruhu Ladislava Štaidla. Ten se k situaci nevyjádřil, podle blízkého okolí ale zuří jako býk a chystá se proti Ivetě u soudu rázně zakročit.

Arturovi ovšem kromě prsou matky škodí i fakt, že se už veřejně ví o jeho neopětované lásce ke spolužačce Zuzance. „Děti jsou někdy vůči sobě hodně necitlivé, a když se o někom ze svého okruhu dozvědí něco intimního, dávají mu to nepatřičně ještě dlouho najevo,“ míní školní psycholožka Alice Dvořáčková.

Když ještě před rokem vycházely články o Ivetiných průšvizích, nechal si Artur od mámy raději psát omluvenky, aby nemusel chodit do školy, a zůstával dlouhé týdny doma. Bude se to opakovat i tentokrát?

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.