Tatiana Vilhelmová - Víme, proč byla v Egyptě se dvěma svými muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tatiana Vilhelmová - Víme, proč byla v Egyptě se dvěma svými muži!

Vilhelmová při zkoušce s Petrem Čadkem.
Vilhelmová při zkoušce s Petrem Čadkem. (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – Herečka Tatiana Vilhelmová (30), kterou deník Aha! v neděli načapal na ruzyňském letišti při návratu z Egypta nejen s manželem Pavlem Čechákem, ale i tanečníkem Petrem Čadkem.

PRAHA – Herečka Tatiana Vilhelmová (30), kterou deník Aha! v neděli načapal na ruzyňském letišti při návratu z Egypta nejen s manželem Pavlem Čechákem, ale i tanečníkem Petrem Čadkem, o němž se mluví jako o jejím milenci, přišla s vysvětlením! A opět popírá, že by s Čadkem byli milenci.

Všichni byli v Egyptě v rámci zkoušení tanečně-činoherního představení Posedlost, byli ubytováni na Sinajském poloostrově nedaleko města Sharm El Sheikh a zkoušky probíhaly v místním divadle pod vedením právě Čadka.

Producent představení a manžel Vilhelmové Pavel Čechák k tomu dodává: „Původně přišla s nápadem na tanečně-činoherní představení Tatiana a s režisérem Peterem Serge Butkem se domluvili, že choreografem nemůže být nikdo jiný než Petr Čadek. Jedná se tak o navázání na jejich velmi úspěšnou spolupráci ze Star Dance II, i když v tomto představení se jedná o jiný druh tance,“ říká Čechák.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.