Švédská trojka Tatiany Vilhelmové - Dovolená s manželem i milencem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Švédská trojka Tatiany Vilhelmové - Dovolená s manželem i milencem?!

Tatiana s rodinkou si po vystoupení z letadla Čadka už nevšímala a spolu s dětmi a manželem Pavlem Čechákem hned zamířila k východu.
Tatiana s rodinkou si po vystoupení z letadla Čadka už nevšímala a spolu s dětmi a manželem Pavlem Čechákem hned zamířila k východu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka a dvojnásobná matka Tatiana Vilhelmová (30) se nezdá! Na dovolené v Egyptě se nejspíš inspirovala harémy šejků a užívala si jak společnosti svého manžela, produkčního Pavla Čecháka (33), tak zároveň i tanečníka Petra Čadka (30), se kterým jsou v médiích často spojováni jako milenci!

Herečka a dvojnásobná matka Tatiana Vilhelmová (30) se nezdá! Na dovolené v Egyptě se nejspíš inspirovala harémy šejků a užívala si jak společnosti svého manžela, produkčního Pavla Čecháka (33), tak zároveň i tanečníka Petra Čadka (30), se kterým jsou v médiích často spojováni jako milenci!

Deník Aha! je přistihl na letišti v Praze při návratu z dovolené. Nejprve se ve východu z letadla objevil opálený Čadek (30) a jen chvilku po něm vystoupila i Vilhelmová s manželem a syny Františkem (3) a Cyrilem (9 měsíců).

Již několikrát se o vztahu Vilhelmové s Čadkem spekulovalo. Seznámili se spolu před rokem a půl při účinkování v soutěžiČeské televize StarDance II, kde skončili druzí. Již tenkrát to mezi nimi jiskřilo. Oba svůj poměr však vždy vehementně popírali, i když je spolu novináři několikrát načapali při důvěrném hovoru či v baru na sklence vína. Tvrdí, že jsou pouze dobří přátelé. Jsou však natolik dobří přátelé, aby s ní Čadek trávil dovolenou spolu s jejím manželem a dětmi? Anebo je za tím něco víc a Čechák svolí k čemukoliv, jen aby udržel skoro čtyřleté manželství?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.