BARTOŠOVÁ – POMEJE - Sex jen ve vodě! Chytili jsme je při tom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

BARTOŠOVÁ – POMEJE - Sex jen ve vodě! Chytili jsme je při tom!

 (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA/HURGHADA – Pro Jiřího Pomeje (44) udělá jeho žena Iveta Bartošová (42) asi opravdu všechno. Přestože se dosud odmítala vyfotit nahá a nepřesvědčily ji ani milionové honoráře, teď – na dovolené v Egyptě – ukázala ňadra celému národu zdarma.

Pro Jiřího Pomeje (44) udělá jeho žena Iveta Bartošová (42) asi opravdu všechno. Přestože se dosud odmítala vyfotit nahá a nepřesvědčily ji ani milionové honoráře, teď – na dovolené v Egyptě – ukázala ňadra celému národu zdarma...

Sex v moři? Žádný problém! „Jirko, pojď na to, a ať to stojí za to! Chci s tebou dítě, děj se co děj. A že vyprávíš, kde a jak mi »to« uděláš? Aspoň budou holky u nás v sámošce závidět!“ jako by říkala někdejší noblesní princezna naší pop music, která se po loňské veselce s Pomejem proměnila v sexuální mašinu a veřejně se teď chlubí, že sex potřebuje denně!

Ale proč zrovna sex v moři? Pomeje vzdychá, že je malý Artur (12), Ivetin syn, během dovolené jinak všude neustále »pronásleduje«, že je pořád s nimi, a oni tak nemají čas na – jak říká – pořádné »sportování«. Pravda může být ale jiná. Tak, jako třeba David Beckham s manželkou Viktorií při snaze o další miminko zkoušejí podle rady lékaře sex vestoje, možná jde i u Ivety v tomto případě o snahu zvýšit šance na vytoužené otěhotnění. Odborníci ovšem varují: „Iveto, nedej na babské rady!“ Slaná mořská voda je podle nich dobrá maximálně na vyléčení infekce! „Ano, mořská voda se opravdu osvědčila třeba při vaginálních mykózách. Koupel v bazénu ale nedoporučujeme,“ říká gynekolog Pavel Mráz s tím, že „chronické formy vaginální infekce snižují plodnost a mohou způsobovat i neplodnost. Nelze však říci, že by pohlavní styk v moři zvýšil šance na pravděpodobnost početí.“

Iveto, z moře tedy můžeš klidně vylézt, v posteli to bude pohodlnější. A Artura pošli třeba na dětskou diskotéku...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.