Tanečník Richard Hes: Řídil bez řidičáku - Dostal podmínku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tanečník Richard Hes: Řídil bez řidičáku - Dostal podmínku!

Richard Hes
Richard Hes (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Richard Hes (45), tanečník legendární skupiny Uno a porotce televizní soutěže Star-Dance, dostal flastr a je na dva roky podmínečně odsouzený! To znamená, že buď bude sekat dobrotu, nebo půjde rovnou za katr!

Richard Hes (45), tanečník legendární skupiny Uno a porotce televizní soutěže Star-Dance, dostal flastr a je na dva roky podmínečně odsouzený! To znamená, že buď bude sekat dobrotu, nebo půjde rovnou za katr!

Přestože Hes před třemi lety způsobil pod vlivem alkoholu nehodu a přišel o řidičák, teď usedl za volant znovu! A navíc s dítětem! Alespoň tak to stojí v trestním příkazu, který má Aha! k dispozici. „Ano, řídil jsem. Bylo to v nouzi, vezl jsem syna do školy, ale bylo to jen kousek. U toho jsem ještě telefonoval a chytli mě,“ potvrdil Hes s tím, že musel navíc zaplatit pokutu 25 000 korun. „Je mi to samozřejmě líto,“ kaje se tanečník, který před pár lety propadl chlastu a teď už je dva roky na antabusu, který užívají alkoholici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.