Petra Minářová - Konečně rozvedená! Bude další svatba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Petra Minářová - Konečně rozvedená! Bude další svatba?

Sexylaňka Petra Minářová se už zase může vdávat.
Sexylaňka Petra Minářová se už zase může vdávat. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Modelka Petra Minářová (30) je oficiálně volná! Po více než tříletém manželství s podnikatelem Šimonem Leitnerem (49) je soud v úterý rozvedl. Fotbalový boss a majitel Baníku Ostrava Tomáš Petera (37), za kterým Minářová utekla z Leitnerovy náruče, má tedy otevřenou cestu k tomu, aby požádal půvabnou milenku o ruku.

Modelka Petra Minářová (30) je oficiálně volná! Po více než tříletém manželství s podnikatelem Šimonem Leitnerem (49) je soud v úterý rozvedl. Fotbalový boss a majitel Baníku Ostrava Tomáš Petera (37), za kterým Minářová utekla z Leitnerovy náruče, má tedy otevřenou cestu k tomu, aby požádal půvabnou milenku o ruku.

Jestli se opravdu zasnoubí, o tom však modelka mlčí. Její exmanžel už ale všechno hodil za hlavu. „My jsme opravdu spolu v úplné pohodě, přeju jí jen to nejlepší,“ nechal se slyšet na křtu diáře Jakuba Ludvíka, kde si svou oficiální svobodu po celý večer patřičně užíval a živě klábosil s českou »Halle Berry« Vlaďkou Erbovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.