Basiková a další mámy - Děti jsou řehole, ale... Chceme další! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Basiková a další mámy - Děti jsou řehole, ale... Chceme další!

Bára Basiková (45)
Bára Basiková (45) (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – I herečky a zpěvačky mají stejné rodičovské povinnosti jako každá matka. Také jejich děti zlobí a neposlouchají své rodiče. Přesto se většina slavných žen shodla na jednom. Další dítě? Klidně!

I herečky a zpěvačky mají stejné rodičovské povinnosti jako každá matka. Také jejich děti zlobí a neposlouchají své rodiče. Přesto se většina slavných žen shodla na jednom. Další dítě? Klidně!

Bára Basiková (45)
Dcery: dvojčata Anička a Maruška (16)
Stav: čeká další dítě!

Už jen pár dnů zbývá do porodu zpěvačce Báře Basikové. Ta se rozhodla, že si poslední chvíle užije pěkně v poklidu v lázních, kde plánuje i porodit.

Kliknutím zvětšeteLucie Kaufmann Králová (26)
Syn: Robík (2)
Stav: čeká další dítě!

Miss ČR 2005 si hlídá váhu a v pátém měsíci těhotenství přibrala jen čtyři kila. „S Robíčkem jsem si to užila, dvacet tři kilo bylo fakt hodně,“ stěžuje si maminka, které se brzy narodí zřejmě opět kluk. Zatím ji trápí jen špatná pleť. „U prvního těhotenství to bylo právě naopak, jenže teď musím nosit makeup,“ říká Králová.

Kliknutím zvětšeteZdeňka Žádníková-Volencová (33)
Dcery: Andrejka (6) a Janička (2,5)
Stav: chce další dítě!

Herečka Zdeňka Žádníková-Volencová přiznává, že třetí dítě by ještě klidně zvládla. Zvláště starší dcera dělá mamince radost. „Ta už hrála v několika filmech, dokonce má víc natáčecích dnů než já!“

Kliknutím zvětšeteLeona Machálková (41)
Syn: Artur (6)
Stav: chce další dítě!

Pěkného raubíře má doma zpěvačka Leona Machálková a Bořek Šípek (59). Malý Artur (6) byl ve středu jedním z kmotrů křtu cédéčka těžkotonážní skupiny Maxim Turbulenc. A rodiče už se pilně snaží o dalšího potomka…

Kliknutím zvětšeteMíša Ochotská (24)
Stav: brání se dítěti

Moderátorka TV Nova Michaela Ochotská chce mít jednou velkou rodinu. „Minimálně tři děti,“ říká rázně Míša s tím, že bohužel o tom ještě nepřesvědčila svého partnera Tomáše Ujfalušiho. „Nechám to teda na osudu,“ smála se. Zatím však osud řídí spíše ona. Teď ještě dítě nechce a dělá vše pro to, aby neotěhotněla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.