Helena Zeťová: Pravda o mé modřině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Zeťová: Pravda o mé modřině!

Helena Zeťová a její matka Alena rezolutně odmítají,že by je napadl nevlastní otec a manžel Lešek Semelka.
Helena Zeťová a její matka Alena rezolutně odmítají,že by je napadl nevlastní otec a manžel Lešek Semelka. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA - Žádné domácí násilí, ale pes pletoucí se pod nohy! Zpěvačka Helena Zeťová (28) se dušuje, že informace o údajném napadení od jejího otčíma Leška Semelky (64) jsou zcestné.

„Lešek nebije ani mamku, ani mě. Šlo jen o politiku a psa!“ říká nakvašená Zeťová.

média prý nepravdivě napsala, že má modřiny pod očima a že ji měl otčím v opilosti spolu s matkou Alenou (49) zmlátit. „Byli jsme v hospůdce, Lešek už měl upito a protože se hádal o politice, vztekle bouchl do stolu. Někdo si to vyložil jako agresi a usoudil z toho hloupě, že nás asi bije. Přitom já si modřinu pod pravým okem udělala až o několik dní později. Nechtěla jsem zašlápnout psa motajícího se pod nohama, nevyrovnala jsem to, a tak jsem dopadla krásně na hranu futer.

Jiného monokla nemám a mamce už vůbec nic není. To je celý,“ vysvětlila nám zpěvačka, která prý už podala trestní oznámení na ty, kteří podobnými fámami kazí její i otčímovu pověst. Zpráva vyvolala mezi fanoušky Zeťové pozdvižení už z toho důvodu, že ji před časem údajně zbil její tehdejší přítel, hokejista Jaroslav Bednář, což zpěvačka opakovaně vyvrátila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.