Jaroslav Uhlíř a Milan Šteindler - S manželkami válčí o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaroslav Uhlíř a Milan Šteindler - S manželkami válčí o peníze!

Zoja a Jaroslav Uhlířovi
Zoja a Jaroslav Uhlířovi (Aha! – Martin Hykl, Petr Novotný)

PRAHA – Hudební skladatel Jaroslav Uhlíř (63) a režisér Milan Šteindler (51) už tři čtvrtě roku vedou bitvu se svými manželkami o obrovské peníze. A vítězství zatím nemůže očekávat ani jeden!

Hudební skladatel Jaroslav Uhlíř (63) a režisér Milan Šteindler (51) už tři čtvrtě roku vedou bitvu se svými manželkami o obrovské peníze. A vítězství zatím nemůže očekávat ani jeden!

Uhlíř zatím proto musí čelit choti Zoje (49), která za pětadvacet let soužití žádá pět milionů a měsíční tučné výživné, což ovšem úspěšný hudební skladatel pochopitelně odmítá. „Ani soud neprobíhá. Právníci se nemohou dohodnout, protože druhá strana nechce ustoupit od svých přehnaných požadavků,“ řekl deníku Aha! Uhlíř, který už považuje manželství deset let za mrtvé a rozvod za formalitu.

To u Šteindlerů se už devět měsíců vleče soudní spor ohledně výživného na Olivera (17) a Johanku (12) mezi jejich matkou Jankou a tatínkem Milanem Šteindlerem. Ten loni utekl od rodiny k milence a přestal přispívat na chod domácnosti. „Syn Oliver studuje v Thajsku a otec mu teď odmítá zaplatit třetí semestr a letenku domů. Prý má dluhy a musí platit daně. Odmítá platit i elektřinu, plyn nebo dceři internet a o tom, že měsíčně přijde maximálně pět deset tisíc na výživu obou dětí, o tom ani nemluvě,“ smutní zoufalá paní Šteindlerová. Po mužově odchodu sice začala podnikat, zatím má ale obrovské dluhy a domácnost tak sama neutáhne.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.