Hana Hegerová - Skončí na vozíku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hana Hegerová - Skončí na vozíku?

Když Hana Hegerová zpívá, musí se opírat o berli.
Když Hana Hegerová zpívá, musí se opírat o berli. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Zpěvačka a legendární šansoniérka Hana Hegerová (77) je se zdravím v koncích! Přestože problémy s chozením má již dlouho, její trable vyvrcholily na udílení Český lvů ve Velkém sále pražské Lucerny, ze kterého ji museli po schodech vynášet.

Zpěvačka a legendární šansoniérka Hana Hegerová (77) je se zdravím v koncích! Přestože problémy s chozením má již dlouho, její trable vyvrcholily na udílení Český lvů ve Velkém sále pražské Lucerny, ze kterého ji museli po schodech vynášet.

Sama paní Hana už nemohla udělat ani krok, natož vyklopýtat nahoru po schodech! „Už mi to vůbec nechodí. Je fakt, že zpívám i s berlí, už to neustojím,“ smutní Hegerová.

Hana Hegerová se kvůli velkým problémům s pohybovým ústrojím zřekla i veškerých letních festivalů, které ještě loni o prázdninách čile objížděla. „Vždyť já skoro nechodím. Festivaly už nebudu objíždět, s tou nohou musím odpočívat doma,“ krčila bezmocně rameny. „Její onemocnění je bohužel hodně vážné. I když ona sama o tom moc nemluví, je to smutné a stále se to zhoršuje,“ prozradil nám jeden z přátel zpěvačky.

Kvůli ochablému svalstvu, jehož stav se nelepší, může podle prognóz lékařů Hana brzy skončit dokonce na invalidním vozíku. Když už jí však někdo na jeviště pomůže, předvede profesionální výkon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.