Vladimír Dlouhý: Petro, neopouštěj ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vladimír Dlouhý: Petro, neopouštěj ho!

Herec Vladimír Dlouhý (51) svým zbídačeným zjevem šokoval diváky na sobotní Českých lvech. Děsivé fleky na tváři jsou zřejmě důsledkem jeho lásky k alkoholu.


Herce doprovázela jeho životní partnerka Petra Jungmannová (38). Její bolestný úsměv naznačoval, že to po boku geniálního herce nemá nijak lehké. Na výchovu dvojčat Jana a Jiřího (2,5) je častokrát úplně sama. V hospodách v okolí Václavského náměstí je často ke spatření už v dopoledních hodinách, kde pije, jak kdyby měl zítra přijít konec světa. „Potkal jsem ho v sobotu po obědě v jedné hospodě ve Vršovicích. Nejdřív do sebe sázel panáky, a pak spal asi čtyři hodiny na podlaze. Kdyby mi neřekli, že je to ten herec Dlouhý, tak bych ho vůbec nepoznal,“ popisuje v Blesku očitý svědek jednu z jeho sebedestruktivních jízd.

Kliknutím zvětšeteDlouhému alkohol narušil katastrofálním způsobem také imunitní systém. Herec tak už několik let marně bojuje s velkým ekzémem v obličeji. Skutečnost, že je všeobecně považován za nejlepšího herce své generace, Vladimíra zřejmě vůbec nezajímá. A tak jediným pojítkem s normálním životem (a možná s životem vůbec) pro něj zůstává láska Petry Jungmannové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.