Bartošová a Pomeje v Egyptě: Řádíme a přemýšlíme tu o adopci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová a Pomeje v Egyptě: Řádíme a přemýšlíme tu o adopci!

Pomeje na molu vyváděl s manželkou tak, že ho od neodvratitelného pádu zachránila jen pomoc Ivety. „Ještě to tak, strávit zbytek dovolené jako mrzák,“ třásl se pak hrůzou Pomeje.
Pomeje na molu vyváděl s manželkou tak, že ho od neodvratitelného pádu zachránila jen pomoc Ivety. „Ještě to tak, strávit zbytek dovolené jako mrzák,“ třásl se pak hrůzou Pomeje. (: MARTIN HYKL, DAVID KUNDRÁT)

HURGHADA/EGYPT – „Buď miminko, nebo adopce,“ řekla deníku Aha! kontroverzní zpěvačka Iveta Bartošová (42) na dovolené v Egyptě, kde s manželem Jirkou Pomeje řádí jako divá, ale jak přiznává, otázka případného početí bude aktuální až v létě.

Na dovolené totiž nemá ani chvilku klidu – improvizované podpisové akce probíhají i na záchodě. A navíc teď řeší, jestli vůbec bude účinkovat ve slovenské taneční show Let´s Dance!

Deník Aha! jako jediné médium zastihlo Ivetu Bartošovou na její dovolené s manželem Jiřím Pomeje (44) a synem Arturem Štaidlem (12).

A i když se zpěvačka přísně mračila, že jí narušujeme soukromí, nakonec nám poskytla spoustu zajímavých informací. Třeba i tu o neplánovaných autogramiádách na toaletě. „Je tu moc Čechů, ale nestěžuju si, patří to k mé práci,“ krčí rameny. Pak začne vyprávět o problémech s chystaným tanečním projektem.

„Nelíbí se mu, že tak moc hubnu, a to přitom bude ještě horší, pokud nastoupím do slovenské taneční reality show Let´s Dance. Není to ale ještě nic jistého, protože oni se mi teď ozvali, že potřebují začít o týden dřív, už 12. dubna, jenže mně to časově koliduje s jedním ze zahraničních koncertů. Mám se velmi brzy rozhodnout, jak to uděláme,“ přiznává Bartošová a její muž a manažer doplňuje, že jde o velké dilema.

„Za ten koncert by bylo přes tři sta tisíc korun, což je zhruba polovina honoráře Let´s Dance. Kdyby do té show krátce po odchodu z Mony Lisy nešla, lidé by ji asi ukamenovali. Slováci jsou senzační, chovají se k ní jako ke královně, na druhou stranu jsou tu nové pracovní příležitosti v zahraničí,“ říká Jiří.

Iveta doplňuje, jaké má plány s miminkem. „Tady v Egyptě by se na něm dalo pracovat, ale dokud nevím, jak to dopadne s tím Slovenskem, nemůžeme s tím nic dělat. Nechtěla bych riskovat a tančit těhotná. Takže dítě počneme asi až v létě na dovolené v Pacifiku. Jsme oba naprosto zdraví, ale kdyby se to přece nepovedlo, rozhodli jsme se dítě adoptovat,“ dodává Bartošová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.