Hůlka & Nývltová: Vlhký polibek je prozradil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hůlka & Nývltová: Vlhký polibek je prozradil!

 (: ara)

PRAHA – Daniel Hůlka (43) randí s o čtyřiadvacet let mladší kolegyní Kamilou Nývltovou (19).

Alespoň tomu nasvědčuje jejich včerejší návštěva druhé premiéry muzikálu Mona Lisa. Páreček totiž do pražského Divadla Broadway vkráčel bok po boku a téměř ruku v ruce. Jeden vedle druhého také absolvovali popremiérový raut, kde Hůlka svoji novou vyvolenou neváhal veřejně líbat a dát tak najevo, že velký věkový rozdíl přece nehraje žádnou roli.

Hůlka se s velkou grácií vrátil do titulní role slavného muzikálu Dracula, kde hraje i finalistka X Factoru Nývltová. Tam se pár nejen seznámil, ale evidentně i sblížil.

Kvůli Draculovi Hůlka zhubl neuvěřitelných 26 kilogramů, a to se projeví na sebevědomí každého muže. Není to ale poprvé, co slavný zpěvák našel zalíbení v »mladé lolitce«, 1. června 2002 se oženil s o čtrnáct let mladší tanečnicí Libuškou Haraštovou, kterou jí po dvou letech manželství odloudil rocker Pepa Vojtek.

Štěstím bez sebe je podle všeho právě Nývltová, která Hůlku obdivuje odmlička. „V životě by mě nenapadlo, že vedle něj budu někdy stát na pódiu,“ rozplývala se při premiéře nového Draculy. Jenže jen u neviného stání na pódiu evidentně nezůstalo!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.