MORÁVKOVÁ: Zabijí ji kvůli Nově? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

MORÁVKOVÁ: Zabijí ji kvůli Nově?

Dana Morávková pro Primu natočila ještě jarní upoutávky. Jestli opravdu zradí a přejde na Novu, tak spoty rychle zmizí.
Dana Morávková pro Primu natočila ještě jarní upoutávky. Jestli opravdu zradí a přejde na Novu, tak spoty rychle zmizí. (Aha! – Dalibor Puchta, ara)

PRAHA – Informace o chystaném »přeběhnutí« hvězdy populárního pořadu televize Prima a vítěze divácké ceny Týtý Hádej, kdo jsem či seriálu Velmi křehké vztahy (VKV) Dany Morávkové (37) na konkurenční Novu jsou šokem pro všechny na Primě!


Skončí rvačka o Morávkovou smrtí?

„Přečetli jsme si to v novinách a jsme v šoku. Nic o tom nevíme a považujeme tu informaci za podivnou,“ zdráhají se sestry Kateřina a Jitka Bártů, scenáristky VKV uvěřit informacím o tom, že by jim jejich letitá spolupracovnice a kamarádka chtěla bodnout kudlu do zad. Budou muset Danu ve svém seriálu zabít?

„Snad nezahodí roli, se kterou byla spjatá pět let, a díky níž jsme společně s Danou z její postavy vytvořili ikonu s nezaměnitelným stylem,“ věří sestry Bártů. Udivené je i vedení Primy, zejména proto, že se informaci dozvědělo z tisku. „I pro nás je to překvapení. Netěší nás to a přijde nám to jako průhledné, nedůstojné a laciné přetahování našeho rodinného stříbra. Na druhou stranu nás to může těšit. S paní Morávkovou jsme ale zatím nemluvili, všechny informace máme pouze z médií, a považujeme je proto za spekulace. Je proto předčasné přemýšlet, jaká bude budoucnost paní Morávkové v dalších našich pořadech, jako je třeba Hádej, kdo jsem,“ říká k tomu mluvčí Primy Jana Kocová s tím, že vedení televize se s Morávkovou chce sejít hned po neděli, kdy se herečka vrátí z dovolené. Díky absenci se proto zatím ani nevyjádřila k tomu, jestli jsou její námluvy reálné a jak jsou daleko. Kliknutím zvětšeteServer blesk.cz přitom už zveřejnil, že Morávková se poprvé na Nově objeví 23. června ve 122. díle Ordinace v růžové zahradě.

A jako to dopadne s postavou Dany Morávkové alias mrchy Andrey ve VKV? „Dopisuje se teď stávající řada a co bude dál, se teprve rozhoduje. Smlouvy na další období se vždy uzavíraly zhruba koncem dubna, a tak tomu má být i teď. Morávková žádné zaječí úmysly nenaznačila, takže se s ní automaticky počítalo dál. Ale když se Dana s Primou nedohodne, budou muset scenáristky postavu Andrey Rubešové nějak ukončit, klidně i zabít,“ prozradil nám zdroj z Primy, která má vlastní názor i na úroveň Ordinace. „Říká se, že Ordinace je scenáristicky úplně v koncích. Už nevědí, co dělat s postavami, každý už spal s každým, vraždilo se, umíralo. Asi by nová postava byla další berličkou,“ dodává.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.