Zpěvačka Ilona Csáková: Zahnula jsem! A co má být?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Ilona Csáková: Zahnula jsem! A co má být?!

»Za večeři jsem tvoje!« jako by říkala Ilona, která, ač zadaná, ráda tráví příjemné chvilky s žádostivými pány.
»Za večeři jsem tvoje!« jako by říkala Ilona, která, ač zadaná, ráda tráví příjemné chvilky s žádostivými pány. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačce skupiny Laura a její tygři a královně muzikálových pódií Iloně Csákové (38) patrně nic neříká přísloví mluviti stříbro, mlčeti zlato.

Otevřeně o sexu

Jinak by si asi nepustila pusu na špacír a nepřiznala se k nevěře, kterou u jiných neodpouštěla. U sebe ji ale schvaluje!

„Párkrát za život mě nevěra mužů potkala. Nic se nedá lepit a sliby, že podruhé už to partner neudělá, na mě dojem nedělají. Když jsem byla nevěrná, bylo mi jasné, že ten vztah je stejně už v asanačním pásmu,“ překvapuje v rozhovoru pro Odhaleno.cz zpěvačka s mocným hlasem, který se ještě poměrně donedávna utápěla v sladkobolných odrhovačkách typu Zavři oči, když se červenám.

Dnes se však naštěstí už zase věnuje pořádné rockové muzice, což jí jde rozhodně lépe než přemítání o partnerství. Vyprávění totiž nasadila korunu tím, jak coby zadaná žena reaguje na nabídky k seznámení, kterých je prý víc než dost. Muži jí dávají nejen vizitky, posílají dopisy, ale dostává i pozvánky na večeři. A Ilona? Neodmítá! „Netvrdím, že si s nikým nejdu sednout na večeři, ale to ještě neznamená nevěru. Pokud slyším nějaké návrhy, pak dávám ruce pryč. Pardon, jsem zadaná. Okamžitě uvádím věci na pravou míru. Nejsem typ ženské, které vodí chlapy za nos,“ prohlašuje »koketa« Csáková. Je pravdou, že s takovým přístupem se dá poměrně často najíst pohodlně zadarmo, což se v době krize obzvlášť hodí…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.