Leoš Mareš: Kupuje další fáro za 5 milionů! A říká: Být slavný je pecka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš: Kupuje další fáro za 5 milionů! A říká: Být slavný je pecka!

 (Aha! – Kundrát, Hykl, Mašek, ara)

PRAHA – Nejlépe placený moderátor Česka Leoš Mareš (33) se chystá rozšířit svou už tak luxusními auty napěchovanou garáž! Nestačí mu tři vlastní vozítka za 12,5 milionu korun a manželčin off road za 3 miliony, už si vyhlédl další bourák – Ferrari California za téměř 5 milionů Kč!


Mareš to přiznal v online rozhovoru na portálu tn.cz po otázce čtenáře, o koupi kterého auta teď uvažuje. A protože Leoš, který si vydělává několik milionů korun měsíčně, je známý tím, že si rád plní své sny okamžitě, můžeme se na jeho nový přírůstek do vozového parku těšit brzy!

Luxusní kabriolet byl představen teprve loni v září. Kliknutím zvětšeteV době nejisté ceny ropy se určitě Leošovi bude hodit o 30 % nižší spotřeba, než je u jiných vozů značky Ferrari zvykem, auto má pod kapotou osmiválec o objemu 4,3 litru a výkonu 460 koní.

Kliknutím zvětšeteA co ještě na sebe Leoš v rozhovoru prozradil? Na otázku, jaké je to být slavný, odpověděl: „Madonna nedávno prohlásila: »Víte, lidi si myslí, že být skutečnou hvězdou znamená jenom vydělávat velké peníze, chodit na večírky, kupovat si věci, prostě si užívat. Ale víte co? Mají vlastně pravdu.« Moc se mi tento výrok líbil. Zcela upřímně, být hvězdou je PECKA,“ dodal Mareš.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.