HELENA VONDRÁČKOVÁ - Odmítla přijít Gottovi na narozeniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

HELENA VONDRÁČKOVÁ - Odmítla přijít Gottovi na narozeniny!

 (Aha! – Pátek, Hykl, Kundrát)

PRAHA – Tak tohle je opravdu šok! Helena Vondráčková (61) dala »košem« Karlu Gottovi (69) a nevystoupí na jeho chystaných sedmdesátinách!

Kvůli lžím a soudu

Důvod? Kolotoč lží a soudních sporů, které se točí kolem Heleny, jejího manžela Martina a jednoho bulvárního týdeníku, s nímž manželé vedou válku na život a na smrt. A protože mediálním partnerem Gottových narozenin je právě zmíněný časopis, rozhodla se Helena, že pod jeho vlajkou nevystoupí. „Helena své jméno nemůže spojit s akcí, na které se podílí nejprolhanější bulvár,“ vysvětluje zpěvaččino rozhodnutí Martin Michal s tím, že Helena s Karlem, kterého považuje za jednoho ze svých nejmilejších přátel, narozeniny oslaví ráda kdykoliv jindy. „Klidně i za přítomnosti médií, proti těm nebojujeme. Válku vedeme jen proti těm, kteří o nás cíleně lžou a ničí nám pověst proto, aby si sami namastili kapsy,“ dodává Michal.

Vypadá to, že Gottovi se na kulatiny snad nikdy nepodaří dát dohromady všechny své přátele. Tak, jak letos bude chybět jedna z největších hvězd showbyznysu Vondráčková, před deseti lety »bojkotovala« zpěvákovy šedesátiny Lucie Bílá. Ta tehdy nepřišla natruc proto, že oslavu organizovala GoJa Františka Janečka, zatímco ona byla v »konkurenční« agentuře APK2 někdejšího prezidenta Miss ČR Miloše Zapletala. Ta si totiž dělala na organizaci události také zálusk.

Červnová oslava Mistrových sedmdesátin je nejočekávanější společenskou událostí letošního roku, objeví se na ní několik set zpěvákových přátel a jejím vrcholem bude řada Gottových megakoncertů (včetně zahraničních), z nichž ten nejdůležitější proběhne v pražské O2 areně 11. června. Oficiálně se Gott stane »sedmdesátníkem« ale až o měsíc později, 14. července.

4.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.