Kateřina Moťovská: Soutěž vyměnila za byt! A je sousedkou Leoše Mareše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Moťovská: Soutěž vyměnila za byt! A je sousedkou Leoše Mareše!

Kateřině Moťovské prý zůstaly po podnikání manžela Jana obrovské dluhy. Proto se rozhodla prodat soutěž Miss ČR. Částí peněz umořila i úvěr za jeden z luxusních bytů v komplexu nahoře.
Kateřině Moťovské prý zůstaly po podnikání manžela Jana obrovské dluhy. Proto se rozhodla prodat soutěž Miss ČR. Částí peněz umořila i úvěr za jeden z luxusních bytů v komplexu nahoře. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Martin Přibyl)

PRAHA – Dluhy a zase jenom dluhy! To jediné prý zůstalo Kateřině Moťovské (30) po nezvěstném manželovi Janu Moťovském, bývalém majiteli Miss ČR. Nejvíc ji děsila osmatřicetimilionová částka za manželovo »různé podnikání« (tak paní Kateřina o byznysu manžela mluví) a nesplacený mnohamilionový úvěr za luxusní byt.


Tajemství nedávného prodeje Miss ČR prozrazeno!

Jako zázrakem obě věci vyřešila k velké nevoli Moťovského bratra Romana prodejem soutěže Miss ČR společnosti Central Group, která shodou okolností drahý byt stavěla. Kliknutím zvětšeteTeď má čistou hlavu a rezidenci, která se rozprostírá jen pár metrů od rozestavěného sídla Leoše Mareše!

„Je pravda, že nemám nic, penězi jsem splatila všechny dluhy, které zbyly po manželovi,“ přiznala deníku Aha! Moťovská.

Zda výtěžek z prodeje soutěže padl na zaplacení luxusního bytu, však odmítla potvrdit. „Nechci se vyjadřovat, na co konkrétně ta částka padla. Prostě šlo o nějaké obchodní aktivity manžela z minulosti,“ dodala Moťovská.

Podle našich informací však převážnou část peněz musela »vysázet« právě za luxusní byt v Praze Na Hřebenkách, do jehož blízkosti se co nevidět přestěhuje i Leoš Mareš. Kliknutím zvětšete„Pokud je ten byt umístěn v horní části luxusního komplexu, tak je vnitřně postaven spíše jako dům. Může mít i dvě patra. Cena takových bytů se pohybuje okolo dvaceti až třiceti milionů,“ shodují se odborníci na nemovitosti na Smíchově, kde se rozrůstá nová milionářská čtvrť.

Moťovského bratr Roman však není přesvědčen o tom, že peníze šly opravdu na dluhy po Janovi. Kliknutím zvětšete„Ten převod peněz proběhl pomocí směnky, kde není prokazatelné, na co ty peníze konkrétně jsou. Nejsou na to žádné důkazy. Každopádně jsou to firemní peníze a měly jít do firmy,“ prozradil deníku Aha! bratr Moťovského, který má se švagrovou řadu sporů.

V každém případě zbavení se soutěže Miss ČR zřejmě přišlo v pravou dobu. Obliba jejích televizních přenosů a show totiž podle průzkumů ve sledovanosti za poslední roky stagnuje, v horším případě dokonce klesá! Na letošní přenos České Miss se dívalo o více než milion lidí méně než při jejím prvním ročníku v roce 2005!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.