Leoš Mareš: Co myslíte, že uvídíte?! Jak odjíždím s holkama...? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš: Co myslíte, že uvídíte?! Jak odjíždím s holkama...?

Leoš Mareš si před odjezdem domů ještě dává poslední drink na cestu. Možná na kuráž, aby měl odvahu oslovit naše reportéry.
Leoš Mareš si před odjezdem domů ještě dává poslední drink na cestu. Možná na kuráž, aby měl odvahu oslovit naše reportéry.  (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Moderátor Evropy 2 Leoš Mareš (32) nám dal exkluzivní zpověď. A to přímo na silnici v centru Prahy ve dvě hodiny ráno, když se vracel s přáteli z nočního tahu z jejich nejoblíbenějšího klubu.

„Nedělám nic špatně, ale přitom trpím. Pracuju od rána do noci, snažím se vydělávat, tak proč nemůžu v klidu žít se svou rodinou,“ ptal se v tmavé noci našich fotoreportérů značně opilý Mareš, který se kymácel z jedné strany na druhou a slzy měl na krajíčku.

Copak byste chtěl, Leoši? (Zeptali jsme se nejsledovanějšího moderátora u nás, když ve dvě ráno v centru Prahy zaklepal opilý na okénko našeho vozu. Dlouze se na nás zadíval a nejméně půl minuty mlčel.)
„Dělám něco špatně? Bavím se s přáteli a chci jet domů.“

Tak proč nejedete?
„Neberu drogy. Nikdy jsem je nevyzkoušel. Ani žádné omamné látky. Dělám vše s čistým svědomím. Vstávám ráno v pět a celý den pracuju jako kůň.“ (Vzápětí se jeho přátelé snažili Mareše dotáhnout zpátky do taxíku a pokračovat v cestě domů. Vždy se jim ale vysmekl a vrátil se k našemu vozu.)

Taky netvrdíme, že berete drogy. To jsme nikdy nepsali.
„Tak proč mě sledujete? Co si myslíte, že uvidíte? Že odjíždím s nějakýma holkama? Já jsem si všechno, co mám, vydobyl sám. Nikdo za mnou nikdy nestál. Nepodporoval mě. Co mám dělat, abyste mě nechali v klidu žít s manželkou? Jsme šťastná rodina. Nehádáme se, nepodvádíme. Všechno to jsou lži. Jsem hodný kluk, který si vyrazil s přáteli se pobavit. Co si myslíte, že uvidíte?“ (Marešovu zpověď ale zkazili jeho kumpáni. Vytáhli své údy a začali močit na náš vůz.)

Proč čurají na naše auto? Přijde vám to normální?
„To čurají oni. To já ne.“ (Mareš odpověděl alibisticky, aniž by se pokusil své kamarády zastavit. Ba naopak. V očích mu zableskla jiskra, která jako by značila alespoň malinkatou satisfakci za to, jak moc kvůli nám trpí.) „Proč mi to děláte? Nemůžu se nijak bránit. Trpím kvůli tomu a celá moje rodina trpí se mnou.“

Pane Mareši, nic vám neděláme. Jen mapujeme situaci.
„Už od mé svatby po mně jdete. Nenapsali jste o mně žádný hezký článek. Je to přímý útok. Jsem v koncích. Nemůžu se nijak bránit.“ (Poté klimbající Mareš nasedl do taxíku, který jej odvezl domů. A s námi zůstal jeho kamarád, který pokračoval v jeho obhajobě.)
„Kdyby Leoš fetoval, tak mu šlápnu do ksichtu já osobně. Ale on a Monika jsou zrovna teď nejšťastnější. Zrovna včera jsme byli já, Leoš, Monika a moje manželka s dětmi v aquaparku v Liberci. Nedělá nic špatného. Jen svoji práci. Je to milující otec a manžel. Nepodvádí. Každý se na něm chce jen vozit, jako Petrišková. Byl to jen kec. Pomsta jedné holky, které došly peníze na fet a nám to zkazilo týden ve Špindlu.“ (Takhle nás přesvědčoval do tří do rána Marešův kamarád. Vtom mu zazvonil telefon a na displeji se objevilo Marešovo jméno.) „Jsem už doma s rodinou. Dobrou noc,“ ohlásil mu moderátor.

A k domovu vyrazil i Leošovův přítel.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.