Miss Universe: Zítra dopoledne ji můžete v Praze opít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Miss Universe: Zítra dopoledne ji můžete v Praze opít!

PRAHA - Jak je to možné? Miss Universe 2008 Dayana Mendoza bude totiž čestným hostem na sobotním slavnostním galavečeru České Miss 2009. A ve slabé chvilce venezuelská kráska přiznala, že ji na Praze a Čechách nejvíc ze všeho zajímá pivo!

Jak je to možné? Miss Universe 2008 Dayana Mendoza bude totiž čestným hostem na sobotním slavnostním galavečeru České Miss 2009. A ve slabé chvilce venezuelská kráska přiznala, že ji na Praze a Čechách nejvíc ze všeho zajímá pivo!

Na přípravy akce nemají nápadníci už moc času. Prohlídku historického centra plánuje Dayana na sobotní dopoledne. „Mám tu hodně povinností, ale doufám, že mi zbude i čas projít se po městě. I když jsem toho moc neviděla, zatím se mi tu velice líbí. Ulice mi přijdou velice čisté a upravené," řekla iDNES.cz Miss Universe.

Dayana zatím nemá mezi finalistkami naší soutěže favoritku. Ještě je totiž neviděla na vlastní oči. Podle fotografií se prý nic nepozná. Skutečné kvality vyjdou najevo až při osobním setkání!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.