Jirko, ty kaňoure! Bartoška přistižen! S Ivou Bittovou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jirko, ty kaňoure! Bartoška přistižen! S Ivou Bittovou...

 (Aha! – Hykl, Kundrát, Pátek)

PRAHA – Herec Jiří Bartoška (61) bude mít doma co vysvětlovat. Reportéři deníku Aha! ho totiž načapali v baru v centru Prahy, jak láskyplně líbá a něžně hladí zpěvačku Ivu Bittovou (50). Jirko, to ale není tvoje žena!! Že by Bartoška na stará kolena zatoužil po dobrodružství? Zdá se, že ano.


Tohle není manželka!

Jak jinak si vysvětlit jeho středeční tah s přáteli v centru Prahy. A Bittová nebyla jedinou ženou večera, které se prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech věnoval. Do třiadvacáté hodiny mu dělala společnost neznámá blondýnka, která ale brzo odešla. Vtom Bartoška na baru zahlédl známou zpívající houslistku a ejhle, smutek byl pryč. Kvůli ní dokonce opustil svoji společnost – režiséra Davida Ondříčka a jeho partnerku Kláru Issovou s přáteli – a zamířil k baru za dámou svého srdce. Kliknutím zvětšeteVášnivě si spolu asi dvacet minut povídali a jejich rozhovor byl na první pohled plný sexuálního napětí. Nešlo si totiž nevšimnout něžných doteků i vášnivých pohledů z očí do očí. A nechyběl ani dlouhý a vášnivý polibek… Iva Bittová je po rozchodu se slovenským zpěvákem Richardem Müllerem volná, ale co na to řekne Bartoškova manželka Adéla? Bartoška měl včera celý den vypnutý mobilní telefon, a tak se nám ke svému nočnímu muchlování nemohl vyjádřit…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.