Kateřina Průšová s manželem Vladimírem: Velmi křehký vztah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Průšová s manželem Vladimírem: Velmi křehký vztah!

Kateřina nejraději po večerech sleduje televizi. Stala se z ní usedlá manželka.
Kateřina nejraději po večerech sleduje televizi. Stala se z ní usedlá manželka. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Z rozdováděné modelky Kateřiny Konvalinky Průšové (26) se stala usedlá manželka! A její manžel Vladimír Konvalinka (29) to nemůže rozdýchat. „Já jsem pořád zalezlá doma. Mě už to nebaví, ty akce a večírky. To Vláďa by pořád někam chodil,“ svěřila se Aha! Průšová.


● Prožívají krizi
● On by chodil na večírky
● Ona jen kouká na seriály

Zatímco Katka večer sedí u televize, její manžel se rozčiluje. „Když já se ráda dívám na Velmi křehké vztahy, což úplně vytáčí Vláďu. Zuří a vždy to samozřejmě okomentuje. On to nemá rád,“ prozradila Kateřina s tím, že se manželské šarvátky snaží řešit v klidu. „Taky s ním někdy vyrazím do společnosti, ale nejlíp je mi doma, jsem už skoro taková domácí puťka a vůbec mi to nevadí,“ směje se Kateřina.

Sledování populárního »primáckého« seriálu tak vyvolalo malou manželskou krizi. Možná i proto si nyní pojedou manželé užít několik společných dnů do exotiky. „Jedeme s Vláďou do Thajska. Tam si jeden druhého užijeme víc než dost. Oba se těšíme, že na sebe budeme mít více času,“ řekla Průšová. Zda si nechá Velmi křehké vztahy během své nepřítomnosti nahrávat na video, aby si je po návratu mohla přehrát, nám už ale odmítla prozradit.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.