Partyšová se hloupě zamilovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Partyšová se hloupě zamilovala!

PRAHA – Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová (30) se přiznala k tajné lásce. Jejím vyvoleným není nikdo jiný než nestárnoucí idol žen Jiří Bartoška (61)!

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová (30) se přiznala k tajné lásce. Jejím vyvoleným není nikdo jiný než nestárnoucí idol žen Jiří Bartoška (61)!

A co na to manžel Partyšové Josef Kokta (51)? Žárlí? „Každý chlap žárlí, i já. Ale Bartošku mám rád, bydlíme vedle sebe v Pařížské ulici (nejdražší ulice v České republice, poznámka redakce). Taky s ním máme společné zájmy – golf a kouření,“ smál se.

»Českého Alaina Delona« Jiřího Bartošku se nám zastihnout nepodařilo. O tom, jestli mu přízeň Gábiny Partyšové je sympatická a jestli by si s ní eventuálně něco začal, ještě když byla svobodná, můžeme jenom spekulovat.

Ve včerejším TOP STAR Magazínu Gábina Partyšová při rozhovoru se synem svého idolu prohlásila: „Tvůj táta je lamač dívčích srdcí, já ho taky obdivuju, líbil se mi celý život!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.