Andrea Verešová: Syna Daniela Tobiáše porodila v rekordním čase | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andrea Verešová: Syna Daniela Tobiáše porodila v rekordním čase

Andrea Verešová už je dvojnásobnou maminkou.
Andrea Verešová už je dvojnásobnou maminkou. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (28) umí rodit! Tuto matku teď bude za příklad dávat všem rodičkám doktor Pařízek, osobní porodník Verešové. Ta v úterý večer v devět hodin porodila druhé dítě – chlapečka Daniela Tobiáše.


Dral se na svět neuvěřitelnou rychlostí. „Byl to ukázkový porod, šlo to raz dva,“ pochvaloval si narození malého synka doktor Pařízek, který už odrodil více českých celebrit.

Ještě v jednu odpoledne byla Verešová s dcerkou Vanesskou (1) a manželem doma v pražských Stodůlkách. „Volala jsem jí po obědě, to ještě rozhodně netrpěla žádnými předporodními bolestmi. Byla naprosto v pohodě,“ byla šokovaná úterním porodem její velká kamarádka. U porodu samozřejmě asistoval i tatínek Daniel Volopich, který přestřihl pupeční šňůru. „Ano, tatínek byl moc statečný,“ chválila manžela Andrea.

Malý Daniel Tobiáš váží 3650 gramů a měří 50 centimetrů. Přestože porod proběhl bez sebemenších komplikací, maminku pustí z porodnice U Apolináře až zítra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.