Belohorcová slavila 33 - Dostala boty za 13 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Belohorcová slavila 33 - Dostala boty za 13 tisíc!

Bílozlaté boty dostala Zuzana Belohorcová od přítele. Stály 13 tisíc.
Bílozlaté boty dostala Zuzana Belohorcová od přítele. Stály 13 tisíc. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Boty za třináct tisíc – takovým dárkem včera obdaroval Vlasta Hájek (32) svou přítelkyni Zuzanu Belohorcovou.

A poletí stíhačkou

„Ano, jsou od Vlasty, ještě jsem k nim dostala pásek a šátek, je to od Louise Vuittona,“ rozplývala se nad prezentem třiatřicetiletá oslavenkyně v nově otevřené restauraci Bed Lounge, kde drinky i jídlo blonďaté krásce naservírovali přímo do postele.

Boty »zlatnice« byly jen jedny z mnoha dalších dárků, které Zuzka dostala. „Já jsem Zuzce koupil let stíhačkou. Jeden borec to normálně provozuje, objednal jsem to a poletíme. Zuzka mi usíná ve ferrari, tak jsem zvědavý, co s ní udělá ta stíhačková rychlost,“ řekl Aha! natěšený Vlasta Hájek. „To si spíš koupil dárek pro sebe. Je to jeho sen, já jsem po tom určitě netoužila,“ reagovala okamžitě Belohorcová, která s přítelem část večera proležela v obrovské posteli, ta je totiž hlavní atrakci nově otevřeného podniku na Staroměstském náměstí.

A v posteli se rozhodně neváleli jen Belohorcová s Hájkem. Pohodlí bílých polštářů otestovala Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem i Kateřina Průšová s manželem Vladimírem Konvalinkou.

K velkému přiznání došlo i u herečky Nikol Štíbrové. Ta se vleže rozpovídala o svých milencích – momentálně prý má hned dva. „No a co, tak spím s oběma, už to trvá pěkně dlouho,“ vtipkovala herečka.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.