Česká Miss 2009 - První finalistka s umělými prsy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Česká Miss 2009 - První finalistka s umělými prsy!

 (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Mária Rušinová)

PRAHA – Letošní finalistky České Miss se konečně předvedly v celé své kráse. Některé z nich dokonce s menšími plastickými úpravami. Umělá prsa?

Tak ta už jsou dneska zcela běžná, a to i pro dívky, které se ucházejí o titul královny krásy!

„Pravidla České Miss to nezakazují, otázkou je, zdali to té oné dívce, nechci jmenovat, pomůže. Anebo spíš uškodí,“ řekla deníku Aha! ještě stále úřadující královna krásy Eliška Bučková.

A dívka s umělým poprsím – Julie Zugarová – ve svých nových trojkách nevidí žádný problém. „A proč se na ně ptáte? Nechala jsem si ta prsa udělat ještě před soutěží. Určitě to nebylo kvůli Miss,“ řekla Zugarová. V pondělí odpoledne však dívky nepředvedly jen svá dokonalá těla v plavkách, ale také extravagantní róby. Smůlu měla jen Iveta Lutovská, velká favoritka soutěže, jejíž model od Alice Abraham nedorazil včas. „Lidský faktor, omlouváme se,“ tvrdila tisková mluvčí soutěže Jana Bryndová. Finálový večer vysílá TV Nova v sobotu od 20 hod.

Kliknutím zvětšete

24.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.