Adamovská s Johnem - Bouřlivý návrat z dovolené! ZLATA UJELA! S Michalem Novotným! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adamovská s Johnem - Bouřlivý návrat z dovolené! ZLATA UJELA! S Michalem Novotným!

22. února - 15.50
22. února - 15.50 (Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč)

PRAHA – Velké divadýlko! To přede všemi hraje Zlata Adamovská (49) s Radkem Johnem (54). Poté, co se vrátili z dovolené v Jihoafrické republice, tváří se, jako by se nechumelilo. Ono se ale chumelí – a nejen venku! Jejich rodinná idylka má podle všeho opravdu velké trhliny.

Velké divadýlko! To přede všemi hraje Zlata Adamovská (49) s Radkem Johnem (54). Poté, co se vrátili z dovolené v Jihoafrické republice, tváří se, jako by se nechumelilo. Ono se ale chumelí – a nejen venku! Jejich rodinná idylka má podle všeho opravdu velké trhliny.

Jeden z mála stále zamilovaných párů showbyznysu. Tak se často mluvilo o manželství Zlaty Adamovské a Radka Johna. V uplynulých dnech, kdy byli manželé na dovolené, ale začalo prosakovat na veřejnost, že nic není tak růžové, jak se zdá, a manžele čeká rozvod. Adamovská i John se tak ocitli pod velkým mediálním tlakem. Když ale manželé zjistili, že mlčením tlak reportérů na jejich vyjádření nepovolí, šli na to odjinud. Rázem vypadali jako ta nejspokojenější rodina a s objektivy aparátů přestali mít problém. Dokonce se nechali vyfotit při »idylickém« nedělním obědě v luxusní restauraci v centru Prahy a prohlásili, že ještě v neděli vydají tiskové prohlášení.

Obrázek ideální šťastné rodiny ale vydržel pouze do chvíle, než Adamovskou vyzvedl u jejich dejvické vily herec Michal Novotný (29), kterého diváci znají ze seriálů Redakce nebo Kriminálka Anděl. Se Zlatou naskočili do bílého mondea a uháněli směrem k Hradci Králové. Co náhlý útěk Adamovské z rodinného domku s hercem Novotným způsobilo? I to zůstává hádankou! Svým chováním a tím, že rozvod nechtějí popřít, ovšem jasně oba manželé naznačují, že jejich rodina má do té šťastné opravdu daleko. Kdy se konečně dozvíme pravdu?

23.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.