Návrháři nadávají Verešové: Jsi drahá mrcha, Andreo! Za přehlídku chce i 60 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Návrháři nadávají Verešové: Jsi drahá mrcha, Andreo! Za přehlídku chce i 60 tisíc!

Andrea Verešová
Andrea Verešová

PRAHA – Topmodelka Andrea Verešová (26) je žádanou modelkou a podle toho se i chová. Má přehnané nároky a požadavky, za přehlídku inkasuje i 60 tisíc, ale většinou se „spokojí“ i s 30 tisíci, což berou u nás jen opravdové hvězdy předváděcích mol.

Topmodelka Andrea Verešová (26) je žádanou modelkou a podle toho se i chová. Má přehnané nároky a požadavky, za přehlídku inkasuje i 60 tisíc, ale většinou se „spokojí“ i s 30 tisíci, což berou u nás jen opravdové hvězdy předváděcích mol. „Andrea je hvězda, ale produkční týmy s ní nerady pracují, protože se chová, jako kdyby jí patřil svět, je namyšlená. Neustále někoho komanduje, dones, přines, udělej a při tom se líbezně usmívá. Je falešná,“ uvedla jedna produkční, která s Andreou nedávno pracovala.

Andrea je múzou a zároveň kamarádkou návrhářky Natali Ruden, takže když je v Česku, „chodí“ přehlídky převážně pro ni. „Pro Natali má jiné ceny, ale rozhodně nezůstane škodná, předvádí i za naturálie, ale to jen občas. S Andreou vyjde málokdo a ani v branži nemá moc přátel, je to hrozné pozlátko,“ uvedla modelka, která s bývalou přítelkyní hokejisty Jaromíra Jágra předváděla. Verešová si prý nechce zkazit cenu tím, že pro někoho půjde za hubičku a pro druhého za plnou cenu. „Andrea si říká i o 60 tisíc a klidně je dostane, protože jsou z ní všichni unešeni a hlavně vědí, že Verešová přiláká potenciální klientelu. Je úžasná,“ uvedl pro deník Aha! jeden z pořadatelů, který s Andreou pracuje. Když ale předvádí u nás, „stačí“ jí i 30 tisíc, pod které nejde. „Většinu věcí za mě vyřizuje má agentura, takže o peníze se nestarám, nemám na to čas,“ uvedla Andrea, která právě dostala nabídku na natáčení reklamy na Coca-colu. Andrea cestuje po Evropě, protože neustále pracuje, ale v Čechách si zařizuje nový byt, takže se těší na návrat. To je život!

A jaké jsou ceny ostatních modelek za přehlídku v Česku? Ty, které začínají, ale mají za sebou i účast ve finále Miss, si účtují podle prestiže akce od dvou do pěti tisíc korun. Missky, které se umístily na prvním až třetím místě, dostávají do deseti tisíc korun za přehlídku. Pokud si modelky chtějí přijít na větší peníze, odjedou předvádět do zahraničí. Tam jsou ceny vyšší o několik řádů. A modelky typu Veroniky Vařekové, Lindy Vojtové, Karoliny Kurkové? Ty předvádějí za statisíce v zahraničí a v Česku vezmou přehlídku jen výjimečně. A pokud ano, tak spíš jako charitu či z přátelství k pořadateli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.