Hvězda televize Prima Libor Šula: Tak dámy, šaty dolů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda televize Prima Libor Šula: Tak dámy, šaty dolů!

Dámy se v zimě pěkně odvázaly a zahodily podprsenky.
Dámy se v zimě pěkně odvázaly a zahodily podprsenky. (Aha! – Marek Pátek, TV Prima)

PRAHA – Kadeřník, vizážista a stylista Libor Šula (31) posunul svoji profesi ještě dál... Pane jo! Přes sněžení a nízké zimní teploty se houf žen okolo něj téměř úplně svlékl. Jak je to možné?

Kadeřník, vizážista a stylista Libor Šula (31) posunul svoji profesi ještě dál... Pane jo! Přes sněžení a nízké zimní teploty se houf žen okolo něj téměř úplně svlékl. Jak je to možné?

„Natáčíme znělku k novému pořadu Nahá jsi krásná, ve kterém právě Libor bude českým ženám zvedat sebevědomí a ukáže jim, že jsou krásnější, než jak vnímají samy sebe,“ objasnila PR manažerka televize Prima Veronika Rozumková. „Je to úžasné, užívám si natáčení se všemi těmi krásnými ženami,“ pochvaloval si Šula, i když venku zrovna nejtepleji nebylo. „No je fakt, že kdyby byly teploty o něco vyšší, nezlobil bych se, ale i tak je to zážitek,“ uzavřel se smíchem vizážista. Právě kvůli hustému sněžení proběhla celá akce až pozdě večer, kdy už denního světla nebylo moc.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.