David Hasselhoff: Záchranář? Spíš nemehlo. Praštil se o lustr! Pořezal si ruku… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

David Hasselhoff: Záchranář? Spíš nemehlo. Praštil se o lustr! Pořezal si ruku…

David Hasselhoff je velký herec. Šikovného záchranáře Mitche z Pobřežní hlídky hrál skutečně dobře...
David Hasselhoff je velký herec. Šikovného záchranáře Mitche z Pobřežní hlídky hrál skutečně dobře... (: Internet)

LOS ANGELES – Hvězda seriálu Pobřežní hlídka David Hasselhoff (53) alias záchranář Mitch má poslední dobou až neuvěřitelnou smůlu na různá zranění a nehody.

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka David Hasselhoff (53) alias záchranář Mitch má poslední dobou až neuvěřitelnou smůlu na různá zranění a nehody.

Naposledy se teď po cvičení v pánských šatnách tak nešikovně praštil hlavou o lustr, že musel být převezen do nemocnice a ošetřen. Jako by toho nebylo málo, sklo, které se z lustru vysypalo, ho pořezalo na pravé ruce, kterou měl už obvázanou po nehodě z předminulého týdne. To si v koupelně nepříjemně pořezal paži o rozbitou sklenici. Podle lékařů, kteří ho dávali dohromady, bylo zranění na ruce velmi vážné. Herec tak musel zrušit svou roli kapitána Hooka z Petera Pana, kterou má představovat ve wimbledonském divadle. Tohle není zrovna šťastné období pro lamače dívčích srdcí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.