Pohřeb Pavla Nováka (†64): Laďa Kerndl se rozbrečel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohřeb Pavla Nováka (†64): Laďa Kerndl se rozbrečel

Poslední rozloučení s Pavlem Novákem se konalo včera odpoledne v Přerově.
Poslední rozloučení s Pavlem Novákem se konalo včera odpoledne v Přerově. (Aha! – Marek Pátek)

PŘEROV – Pohřeb zpěváka a skladatele Pavla Nováka (†64) byl plný emocí. Zhroucená manželka s dětmi se nezmohla ani na slovo a celý hodinový obřad, který se konal v Městském domě v Přerově, probrečela. A nebyla sama. Novákův dlouholetý kamarád a kolega Laďa Kerndl, který přijel s manželkou Miladou, taky neudržel slzy zármutku.

„Byl to velký bojovník. Dodával nám všem strašně moc energie do života. Já jsem si sice taky několikrát sáhnul na život, ale on bojoval. Jeho smrt mě velice zasáhla,“ svěřil se deníku Aha! zhroucený Kerndl. A nebyl jediný. Během hodinového obřadu, který začal od 15 hodin a promluvil na něm i i místní farář, zkolabovala mladá žena, kterou museli odnést dva muži na ošetření.

S Dědou, jak mu celý Přerov říkal, se včera od 16 hodin přišli rozloučit i jeho fanoušci. Před Městským domem v Přerově se jich před čtvrtou hodinou, kdy bylo naplánované rozloučení pro fanoušky, sešlo přes tisíc lidí.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


19.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.