Geislerová se učila golf | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Geislerová se učila golf

Aňa Geislerová se synem Brunem Fideliem pronikali do tajů golfu.
Aňa Geislerová se synem Brunem Fideliem pronikali do tajů golfu. (: Michaela FEUREISLOVÁ)

KARLOVY VARY – „Golf jsem nikdy moc nehrála,“ přiznala se v Karlových Varech herečka Aňa Geislerová (29), když se pokoušela na »greenu« o několik úderů.

„Golf jsem nikdy moc nehrála,“ přiznala se v Karlových Varech herečka Aňa Geislerová (29), když se pokoušela na »greenu« o několik úderů. Lépe to šlo jejímu manželovi Zdeňkovi Janáčkovi, který jí se synem Brunem Fideliem dělal doprovod.

Herečka s manželem se snažili naučit nějaká základní golfová pravidla téměř celé víkendové dopoledne. Opodál své o poznání bohatší zkušenosti zúročoval skladatel Ondřej Soukup s přítelkyní Lucií Šoralovou. Ta si ale stejně jako Aňa s holí moc rady nevěděla. „Nějak mi to nejde, ale snad na to přijdu,“ smála se Lucia, která na hru svého ženatého přítele Ondřeje jen obdivně zírala.

Nejsuverénněji ze všech tak hrál herec a zpěvák Jiří Macháček. Tomu parťáka obvykle dělá jeho kamarád, ředitel festivalu Jiří Bartoška, který však pro své festivalové starosti tentokrát chyběl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.