Naštvaná Faltýnová: Jirka jí dal kopačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Naštvaná Faltýnová: Jirka jí dal kopačky!

PRAHA – „Petra přerušila všechny kontakty s okolím,“ prozradila Ahaonline kamarádka modelky. „Mám o ni strach. Vypadá to totiž tak, že pověsti o tom, že Jirka už má zase nějakou jinou milenku, jsou pravdivé. A Petra Faltýnová (30) je z toho špatná...“


První zprávy o tom, že herec Jiří Langmajer (42) se už nasytil lásky s krásnou brunetkou Faltýnovou, se objevily před dvěma týdny. Jiří si do svého »ateliéru«, jak říká svému kutlochu v Divadle Pod palmovkou, prý začal vodit jakousi blondýnu.

„Ale stejně to nemělo žádnou budoucnost,“ pokračuje Petřina kamarádka. „Šlo vlastně jen o sex – však se také Faltýnové přezdívá »sexuální mašina«. Ale Petra potřebuje i něco víc. Sní o rodině, a to by s »Langošem« stejně nešlo.“

Petra Faltýnová si zatím musí svou touhu po dětech ukájet jen tím, že se stará o potomky svých šťastnějších kamarádek. Loni v létě třeba strávila dovolenou v luxusním resortu v Turecku se svými dvěma kamarádkami a jejich čtyřmi malými dětmi.

Jeden svůj tajný sen už si Petra splnila. Otevřela si butik s luxusním zbožím na ruzyňském letišti. Prý to žádný velký byznys není, ale Petra prostě chtěla mít svůj vlastní obchůdek a doufala, že bude výnosný. Teď je na řadě sen další. Najít si partnera, s nímž by na svět přivedla potomka, ale bude pro tak výraznou osobnost, jako je Petra, nesrovnatelně těžší.


Foto Aha! – David Kundrát
Autor: (onl)


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.