Alice Bendová přiznala: Můj syn je rozmazlený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Alice Bendová přiznala: Můj syn je rozmazlený!

Alice Bendová se poprvé po porodu objevila na molu. „Já na šaty nejsem a už vůbec ne na podpatky. Já jsem na džíny,“ svěřila seAlice.
Alice Bendová se poprvé po porodu objevila na molu. „Já na šaty nejsem a už vůbec ne na podpatky. Já jsem na džíny,“ svěřila seAlice. (Aha! – David Kundrát)

BRNO – Herečka a příležitostně i modelka Alice Bendová (35) musela s pravdou ven. Stala se i s manželem otrokem svého vlastního synka Vašíka. „Je hrozně rozmazlený, ale když my ho tak milujeme, že mu nemůžeme nic odepřít. On vlastně nikdy neplakal, protože vždy dostal, co chtěl,“ přiznala Alice Bendová.


„V noci zavolá »mama« a buď já nebo manžel hned klušeme. Vypije si svého půl litru mléka a zase usne,“ popisuje bouřlivé noci v domácnosti Bendových herečka Alice.

A tak malý synek v roce a půl váží a měří jako tříleté dítě. „Váží čtrnáct kilo a měří devadesát jedna centimetrů. Netuším, po kom to dítě je, asi po strejdovi, ten má skoro dva metry,“ řekla Bendová, která si po porodu nechala na šíji vytetovat jméno a datum narození svého synka. A co nevidět tam přibude další paráda. „Chystám se na raka, protože to je jeho znamení, kam se pak vejde další dítě, to nevím...“Chystá se tedy s manželem na další početí? „Teď hned další dítě nebude, nebo je to snad na mě vidět, mám velké břicho? Ne, těhotná nejsem, ale další miminko plánujeme,“ přiznala Bendová.

Kliknutím zvětšeteV Brně na zahajovacím večírku módního veletrhu Styl & Kabo se poprvé po porodu předvedla jako modelka. A hned se v šatech jedné řecké návrhářky stala hvězdou rozzářeného mola. Diety? Ty herečka rozhodně nedržela! „Ne, na to já nejsem. Ale když jsem pak vešla na molo a viděla ty vychrtlé modelky, Kliknutím zvětšetetak jsme si říkala, že jsem asi něco měla udělat s tou postavou,“ kála se trochu. „Ještě po cestě jsem si dala čokoládu, měla jsem totiž takovou trému! A navíc jsem jela v tom hrozném počasí,“ svěřila se Alice.

Malý Vašík (1,5) roste jako z vody: Už má 14 kg a 91 cm


Bendová, Kostková i Vendula Svobodová: To je ale úroveň... Z večírku si odnášely jídlo!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.