Těhotná Verešová: Přibrala 20 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Verešová: Přibrala 20 kilo!

Andrea Verešová už nechodí přehlídky, je však tváří kosmetické firmy, takže se musí objevovat na jejích akcích. „Tohle už je ale poslední akce, na kterou jsem před porodem šla,“ řekla Andrea.
Andrea Verešová už nechodí přehlídky, je však tváří kosmetické firmy, takže se musí objevovat na jejích akcích. „Tohle už je ale poslední akce, na kterou jsem před porodem šla,“ řekla Andrea. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Těhotná Andrea Verešová (28) už bude každým dnem rodit. Dokonce se s manželem Danielem Volopichem (42) a dcerou Vanessou (1,5) přestěhovali do Prahy, aby nemuseli rodit někde na cestě.


A Vanessa žárlí na nenarozené miminko!

„Bojím se, abych třeba neporodila v autě při převozu do porodnice,“ řekla deníku Aha! Verešová, která v průběhu těhotenství přibrala 20 kilogarmů.

Modelka má však ještě další problém, který musí vyřešit – žárlivou dcerku Vanessu. „Ona je na mě fixovaná a cítí, že přijde další miminko. Pomalu ji na to musím připravovat, protože samozřejmě žárlí,“ prozradila modelka, která jen týden před porodem dorazila na kadeřnickou show, která se konala v hotelu Hilton. „Už se věnuji opravdu jen takovým příjemným věcem, které mají co do činění s kosmetikou a s vlasovými prostředky,“ pochvalovala si Verešová, která se porodu nemůže dočkat.

„Už aby to bylo za mnou. Už v prosinci to vypadalo na předčasný porod, museli jsme se dříve vrátit z hor, protože to vypadalo, že miminko přijde na svět nedonošené. Naštěstí se to uklidnilo. A teď možná budu ještě přenášet,“ popsala děsivý prosinec.

Kliknutím zvětšeteA nebýt bohatého manžela, asi by si modelka nemohla z mateřské, kterou pobírá, žít na takové úrovni. „Já jsem neměla možnost vybrat si mateřskou podle těch let, dostala jsem fixní částku a tu pobírám. Nebýt finančně zajištěná, určitě bych s těmi penězi neuživila dítě. Jsem ráda, že si mohu užívat ten luxus být s dětmi doma a dělat opravdu jen to, co mě baví,“ dodala Andrea, která ještě pár dnů před porodem shání kočárek, a není to obyčejné vozítko pro děti.

„V takovém vozí děti i Madonna. Nejhorší však bylo, že se tady nedá sehnat. Museli jsme ho objednat z Nového Zélandu. Budu v něm moci vozit obě děti,“ pochlubila se Verešová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.