Sámer Issa a Agáta Hanychová: Zase spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sámer Issa a Agáta Hanychová: Zase spolu!

 (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Stará láska nerezaví? Tak to je mezi rebelkou Agátou Hanychovou (23) a zpěvákem Sámerem Issou (23). Agáta to včera nepřímo potvrdila na rádiu Evropa 2, kde má každý všední den dopoledne svoji rubriku Co jsem dělala včera večer.


„Stará láska nerezaví,“ řekl do éteru moderátor Libor Bouček (28), na což jindy upovídaná modelka neodpověděla. A co že to předevčírem večer vlastně dělala? Ruku v ruce se Sámerem obíhala pražské bary – na FHM party v pražském cocktail baru Cathedrale se »hrdličky« mihly jen na pár minut. „Jestli jsme pár? Nevím. Jsme spolu druhý den. Každý jsme bez partnera, tak uvidíme,“ řekla Agáta deníku Aha!. A Sámer? „Promiňte, mám teď jiné starosti,“ ucedil.

Hanychová a Issa spolu chodili před třemi lety. Po rozchodu pak na sebe přes média kydali špínu. A ještě minulý týden v rozhovoru pro Blesk Sámer řekl: „S Agátou to na mě bylo zbytečně moc psycho. Mám rád pohodu.“Jak to asi dopadne teď?

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.