Poulíčková a Krajčo: Tajné dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poulíčková a Krajčo: Tajné dítě?

 (: ara)

Martina Poulíčková (29) za necelé dva měsíce přivede na svět potomka Richarda Krajča (31). Exmanželce nováckého sporťáka Pavla Poulíčka se tak konečně splní dlouholetý sen.

Během manželství s Poulíčkem se jí totiž i přes všechny snahy otěhotnět nepodařilo.

Bohužel Richard Krajčo si potrpí na okázalé tajnůstkaření, a tak se Martina ani nemůže pochlubit svému okolí tím, jestli to bude holčička nebo chlapeček a jaká jména mají připravená. Je jisté, že až dítě přijde na svět, Krajčo jí nedovolí zveřejnit jeho fotografie. Nezapadalo by to totiž do jeho pózy »spravedlivě rozhořčeného umělce«

I jejich listopadová svatba proběhla v naprostém utajení. „Nechtěli nemanželské dítě. Proto se narychlo vzali. Šlo vlastně jen o formalitu, žádnou velkou svatbu nechtěli. Martina je těhotná, tak by si mejdan ani neužila," řekl tehdy Blesku jeden z nejbližších přátel páru.

Oba mají za sebou již jeden nevydařený vztah. Richard se v lednu 2006 po šesti měsících manželství rozvedl se zpěvačkou Ivou Frühlingovou, v dubnu 2006 ztroskotalo po čtyřech letech i manželství Martiny s moderátorem nováckého sportovního zpravodajství Pavlem Poulíčkem. Kuriózní je, že Martinu s Krajčem seznámil sám Poulíček. A pak se jen divil, když mu manželka s Richardem utekla...

Přenos z předávání cen Deska roku bude vysílat TV Prima v úterý 17. února


12.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.