Další modelka od Žilkové: Kordula předváděla šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další modelka od Žilkové: Kordula předváděla šaty!

Malou Kordulu před přehlídkou namalovala sestra Agáta.
Malou Kordulu před přehlídkou namalovala sestra Agáta. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Nemocná Kordula Stropnická (3) ještě před deseti dny ležela ve čtyřiceti tupňových horečkách! Její rodiče Martin Stropnický (51) a Veronika Žilková (46) se střídali v péči o svou malou dceru a doufali, že se brzy uzdraví. „Střídali jsme se s manželem, byli jsme nuceni zrušit i nějaké schůzky, ale z nejhoršího už jsme venku,“ řekla Veronika Žilková.

S Kordulou dokonce vyrazila v sobotu na ples, v růžové barbínovské róbě. „To jsou její plesové šaty, v tom obráží všechny bály,“ řekl její sestra Agáta Hanychová, která na plese na Žofíně nemohla chybět.

„Já jsem tisková mluvčí svazu vozíčkářů,“ upřesnila informace Agáta, jež se svou agenturou uspořádala v rámci programu módní přehlídku. A malá Kordula se mermomocí chtěla dostat také na molo. „My jsme ji tam s holkami nechtěly. Jenže se tam nakonec stejně vecpala,“ zlobila se naoko Agáta. Však to taky malé Kordule v růžových šatech, ke kterým měla sladěné i brýle a mezi modelkami se vyjímala.

Byla to však poslední přehlídka u sestry Agáty, která je v šíleném pracovním presu. „Máme tolik práce, vůbec jsem nečekala, že se to tak rozjede. Opravdu toho je hodně, myslím si, že se ta agentura tak rozjela hlavně díky mému jménu,“ nebyla zbytečně skromná Agáta.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.