Premiéra Draculy - Souboj exmilenců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra Draculy - Souboj exmilenců!

 (Aha! – Marek Pátek)

Absolonovou stíhal surový tatínek, Vojtek kličkoval mezi svou exmanželkou a Jovanou, Vendula Svobodová zas zažila nepříjemné setkání se synem svého zemřelého manžela... prostě premiéra, jak má být!

Monika Absolonová se málem dočkala nepěkného překvapení. Její otec, noční můra moniky a její maminky, chtěl mermomocí přijít na premiéru! Sháněl lístky do první řady. "Naštěstí už nebyly k dostání, i když já bych to asi ustála. Horší by to bylo s mými kolegy, ti by mu to určitě nedarovali," smála se zpěvačka, obklopená svými nejbližšími.

Do první řady se ale posadil exmanžel Libušky Vojtkové. Pepa Vojtek na jevišti sledoval ji, svého syna i současnou partnerku Jovanku Skrčeskou.

Po čtvrteční premiéře byli nadšeni i ti největší kritici. A Daniel Hůlka (42), pro kterého to znamenalo návrat na prkna, která znamenají svět? Ten pěl chválu na všechny strany. „Bylo to super. Všechno fungovalo, tak jak má. Všichni hráli, tak jak mají. Mám radost z celého souboru. A hlavně z diváku, kteří byli hrozně vstřícní. Užil jsem si to,“ svěřil se deníku Aha! zpěvák, který si premiéru ale málem nezahrál. Během generálky si totiž rozřízl ruku a má osm stehů.

„Dokonce jsem si uštípnul kus masa. Tekla mi strašně krev, ale přestože byli všichni na pochybách, tak já jsem si byl jistý, že premiéru chci odehrát. Mám zafačovanou dlaň a tu ještě zpevněnou rukavicí,“ pokračoval Hůlka, který všechny nadchnul svým vyspělým vystupováním. Dokonce na něj neřval ani režisér Jozef Bednárik. „Na mě Béďa ani moc drsný nebyl. On mě tehdy před lety všechno naučil. Jsme dobří kamarádi a hrozně si rozumíme. On sice křičí, ale není to křik, který by měl ublížit, ale motivovat,“ dodal Hůlka.

Svojí Draculovskou premiéru si užila i herečka Jiřina Bohdalová, která byla unešená. „Je to stoprocentní. Nemám sice srovnání, ale je to geniální. A to nejsem fanda muzikálů. Jsou to dva nejgeniálnější lidé, kteří se na tom podíleli. Svoboda a Moravec, tedy autoři hudby a libreta“ sdělila deníku Aha! herečka.

Nadšený byl i syn po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†69) Petr Svoboda, který dorazil se svojí manželkou Luciou. „Výhrady určitě nemám. Jsem rád, když Dracula ožije ve své divadelní podobě kdekoli ve světě. Praha je ale srdcová záležitost a jsem moc rád, že ten tým opět sestavil Draculu,“ řekl deníku Aha! Svoboda, který se těší, až na Draculu půjde se svým několiktýdenním synem. „Až vyroste a bude z toho mít rozum, tak ho chci vzít na všechny muzikály, na kterých se podílel jeho dědeček. Aby věděl, jak velký člověk to byl,“ dodal Svoboda.

Vše ale neprobíhalo tak bezchybně, jak mělo. V jednu chvíli totiž kulisa málem přizabila mladou zpěvačku Kamilu Nývltovou. Ta ale naštěstí zareagovala pohotově a zachránila situaci. „Mám odřené rameno, ale mohlo to být horší. Naštěstí jsem ten obraz odstrčila pryč, tak se mi nic moc nestalo,“ řekla nám Nývltová. A jejího výkonu si všiml i porotce pěvecké soutěže X Factor Petr Janda, který Kamile fandil. „Kamila byla úžasná. Jen mě zamrazilo, když jí málem přizabil ten obraz. To bych možná realizačnímu týmu vytknul,“ pěl chválu na všechny strany Janda, kterému se líbil i výkon Jiřího Langmajera, který měl těžkou úlohu. Ztvárnit roli po Jiřím Kornovi. „Langoš mě nadchnul. Věděl jsem, že je úžasný herec, ale že umí zpívat. Kdo by to do něj řekl,“ ukončil Janda, který pospíchal za svojí těhotnou manželkou Alicí. „Mám pocit, že jsem se změnil. Jsem takový zjihlý. Náš vztah se taky zlepšil.“

6.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.